"bu şey nasıl uçurulur biliyor musun?" -doctor who

Riverdale tartışma forumu

Tüm Forumlar > Riverdale > başlamak isteyenler için

yeni konu aç başlamak isteyenler için

Yazıya başlamadan önce SPOİLER İÇEREBİLİR belki de vermem bilmiyorum ama hazırlıklı olun sdfauıfyjkf. Öncellikle Riverdale mükemmel bir dizi. Karakterleri olsun konusu olsun. Klişe değil. Dizinin ilk bölümleri elbet sıkacaktır ama alışınca bırakamayacaksınız. Diziyi hafif anlatmak gerekirse biri ölüyor çocuklar bunu araştırıyor katili bulmaya çalışıyorlar yani konu bununla başlıyor ama yok efendim Veronica'nın babası, Betty'nin ablası -bu biraz spoi galiba-, bir şeyden bir sürü şey çıkıyor. Açıkça diğer bölümlerde ne çıkacağını asla tahmin edemiyorsunuz. Bu diziye başlarsanız kesinlikle Jughead, Cheryl ya da Veronica'ya aşık olacaksınız. Bunlardan birine takacaksınız. Hepsi çok güçlü ve haerika karakterler. Cheryl kötü karakter gibi gelecek ve sevmeyeceksiniz ama o sadece zor şeyler yaşayan bir kız. YANİ DEMEM O Kİ; DÜŞÜNMEDEN BAŞLAYIN.

veronicanın hiç bir vasfı yok bence normal bir karakter

Dizi ilk bölümlerde bir ergen dizisi gibi fakat birkaç bölüm ilerledikten sonra işin içine aileler de girdiği için olaylar daha gerçekçi bi hale geliyor. Eğer her bölümde farklı bir kızla beraber olan başrollere sinir olmuyorsanız izlemenizi tavsiye ederim. Çünkü başrollerden biri olan Archie -bence- gerçekten çok ama çok sinir bozucu. Dizide çok farklı tiplerde birçok karakter var. Ve dizinin en iyi yanı dizideki bütün oyuncuların sosyal medya kullanıyor olması. Ayrıca oyuncular birbirleriyle çok samimi. Eğer biraz gizem biraz aşk biraz sır izlemeyi seviyorsanız kesinllikle tavsiye ederim.

Neden Riverdale'i bu kadar abartıyorlar anlamıyorum tamam öyle çok ergen dizisi değil ama "hayatımdaki en iyi dizilerden biri" de diyemem zaten son bölümlerde nası devam ettireceklerini şaşırdılar 2.sezonu daha da mahvetmeseler bari

Herkes ergen dizisi felan yazmış bence gayette güzel bir dizi 13rw ye benziyor ki 13 reason why'dan çok daha güzel ve olgun bir dizi zaten 1-2 bölüm izledikten sonra bırakamıyorsunuz.

Abartılan kadar güzel bi dizi değil. Bu diziye açıkcası instagramda her yerde postlarını görmemle 'alışıldığın üstünde' diye düşünerek başladım ama klasik CW gençlik dizisi. Çok büyük bir beklentiyle başlamayın bence.

bence müthiş bi dizi

13rw ile alakasi bile yok. ikisi de cok farkli konulu, karakterli bambaska diziler. ikisini de ayri seviyorum ama birbirleriyle karsilastirilmak icin cok uzaklar

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık