"evrenin en dandik kuralı; bir şeye muhtaçsan, asla senin olmaz..." -the simpsons

Room 104 tartışma forumu

yeni konu aç İlk bölüm

İlk bölümden hiçbir şey anlamayanlar olarak çok tatlıyız.

İzledim, durdum. Sonra şöyle dedim; "NEYDİ BU?".

Hiçbir şey anlamadım ama yine de bayıldım

Kız deliydi ve çocukta bunu bir tür oyun zannediyordu ve ilk başta babaya özgeçmişime bakmayacak mısınız falan dedi oda gerek yok dedi yani çocuk bakıcısı deliydi baba orospu peşindeydi çocukta öldürüldü.
Bu en mantıklı çözümüm

Ayrıca yorumların birinde kız aynada gözükmedi yazıyordu dikkat ettim ve harbiden kız yoktu yani paranormalde olabilir veya bu sadece bir hatadır

Reddit'te şöyle bir yoruma denk geldim: i haven't seen anybody bring up the dad much. i think he knows that ralph is troubled and is setting up meg to kill him. the show opens with him distraught on the bed by himself with his head in his hands. this is not how you act before a date. he wasn't fixing his hair or getting ready. as soon as she shows up, he acts happy and is in a rush to get out of there. i could see ralph's mom committing suicide because she can't deal with ralph and this is how ralphie "killed" her. meg snaps and ends up killing ralph which is what the dad wanted because he didn't have the heart to do it himself. the dad has tried this before with other babysitters which is why he always comes back super late trying to give them enough time to snap and kill ralph.

İngilizce bilmeyenler için kısaca anlatmak gerekirse, babası ralph'ın sorunlu olduğunu biliyor aslında. Annesi de artık çocuğa dayanamayıp intihar ediyor. Baba da aslında çocuğunun ölmesini istiyor ama bunu kendisi yapamıyor. Bu yüzden randevuya çıkıyorum diye sürekli bakıcı tutuyor. Yani bakıcıların artık çocuğa dayanamayıp çocuğu onun yerine öldürmelerini bekliyor. Aynı zamanda geç gelmesinin nedeni de bu, bakıcılara çocuğu öldürmeleri için zaman tanıyor.

@doge360 Kardeş akıl var mantık var.Çocuk deli diyorsun ama 2 tane aynı anda çocuk beliriyor.En son fark ettiyseniz banyo kapısını kapanıyor yani deli çocuk öldürdüğü çocuğu kendi haline büründüyor kesinlikle mistik cinli olay

Odaya giren akıl sağlığını yitirmeden çıkmıyor bence

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Bütün yorumlardan bir şey çıkarak olursak olaylar şöyle.
- Bakıcı kadın aynada gözükmüyor o zaman aslında bakıcı kadın yok. (mu acaba ? O zaman kadın neden bu kadar insancıl tepkiler veriyor ? )
- Adam çocukta bir sorun olduğunu biliyordu annesi çocuğa dayanamayıp kendini astı ve babası çocuğu öldürmesi için bakıcı çağırıp geç kalıp durdu. ( O zaman sonunda çocuk öldüğünü görünce niye o kadar üzüldü ? )
- Çocukta mistik cinli olaylar vardı. en mantıklısı bu gibi :D

bakıcı deliydi. bu kadar basit.

doge360 dediği gib bence reddit'te ki yorum çok mantıklı sonuç olarak kızın dan başka 2 cocuk olduğunu görende yok

ayna teoriside açıdan dolayı kızı göremiyorsunuz 1 2 dk öncesine bakarsanız 16:06 da kız gözüküyor

peki neden kimse duplass kardeşlerin bir gece kafaları fena iyiken hadi bir bölüm yazalım kimse ne olduğunu o kadar anlamasın ki biz bile anlaymıyalım ne oluyor böylece herkes ne nolduğunu anlamak için tartışınlar, forumlarda başlık açsınlar. Al sana 0 masraflı en iyisinden başarılı bir reklam stratejisi sonuç olarak türkiyedeyiz ve bunu tartışıyoruz

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık