"yokluğunuzu hissetmeyeni varlığınızla rahatsız etmeyin." -bob marley

Salem tartışma forumu

Tüm Forumlar > Salem > salem pişmanlıktır

yeni konu aç salem pişmanlıktır

ilk başlarda güzeldi sonra ne olduysa dizi çok baymaya başladı hayatım boyunca izlemeyi bıraktığım tek dizi salem

Başlıyorum şuanda umarım yanılıyosundur

katılıyorum. heyecan verici herhangi bir gelişme yok.

Pişmanlık mı,umarım bunu Pretty Little Liars sayfasına yazacaktın fakat yanlışlıkla buraya yazmışsındır,aksine çok komik olur.2. sezon konu biraz fazla uzatıldı sadece.

Salem 2. Sezon'dan itibaren senaryosunda sürekli , adrenalin artışı yaşatan ender dizilerden'dir...
SALEM dizisi'ni anlamak için ; KÖTÜLÜK ve KİŞİSEL ÇIKAR(BENCILLİK)sözcüklerini iyi idrak ediıp manasını çözmüş olmak gerekir...

Bende başlarken yorumlar nedeniyle tereddütte kalmıştım fakat şuan 2.sezondayım ve hiçbir sıkıcılığını görmedim. Aksine daha bi' sürükleyici oldu sanki. Başlayın yani. Cadıları sevenler için ideal.

@Paperyaktu mal mısın ? PLL şuana kadar gelmiş geçmiş en iyi gizem dizilerinden . Daha yeni 6A bitmesine rağmen 8. sezon onayını alan bir dizi gördün mü hiç ?

@Paperyaktu mal mısın ? PLL şuana kadar gelmiş geçmiş en iyi gizem dizilerinden . Daha yeni 6A bitmesine rağmen 8. sezon onayını alan bir dizi gördün mü hiç ?

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık