"söz veremem ama denerim, denemeyi denerim." -bart simpson

Scream Queens tartışma forumu

Tüm Forumlar > Scream Queens > -5. BÖLÜM- KIRMIZI ŞEYTAN TEORİLERİ

yeni konu aç -5. BÖLÜM- KIRMIZI ŞEYTAN TEORİLERİ

Jenerikte de bazıları çığlık atıyor bazıları gülüyordu bence kırmızı şeytan asla tek kişi değil ve çoğu biliyor ve de kırmızı şeytanlar. Ben çok dikkat etmedim ama geri dönüp bir daha bakıcam grace in babası izlettiği filmlerin sonunda hep bi şeyler söylüyor kırmızı şeytanları bulmada o da yardımcı olabilir ipucu verebilir ve zaten bölümün sonunda gigi yi gördük 4. bölümün sonunda da bizi şaşırttı kırmızı şeytanları asıl lideri -uygun kelimeyi bulamadım- o olabilir ve bundan önceki bi tartışmada bi kızın gigi o gece küvetin başındaki kızlardan olabilir teorisine de katılıyorum ama o zaman neden grace in bilgi almak için gittiği kadın biri intihar etti biri akıl hastanesinde diğeri fox da sunucu :D dedi küvetin başında benim hatırladığım kadarıyla dört kız vardı biride o ise başka kimse kalmıyor acaba gigi eğer o gece küvetin başındaki kızlardan biriyse akıl hastanesinden kaçmış olabilir mi? Ya da o kız aslında ölmemiştir. Tamam biraz saçmaladım :D -Ve ben o gece doğan bebeğin grace olduğuna inanıyorum-Tamam biraz saçmaladım :D Sizde kendi görüşlerinizi yazarsanız sevinirim

O ölen kadın senin dediğin gibi herkesin başka bir yere gittiğini söylemişti ama bence Gigi adını ve estetikle yüzünü değiştirerek geri döndü.

Aynen ya intihar eden aslında hiç etmedi öyle gösterdi yada akıl hastanesinden kaçta gigi zaten baştan beri tuhaftı kendine hiç bişey olmayacak gibi rahattı

Odeğilde farklı konuya geşldim de en günceli budu eni bölümleri hangi gün geiyor bilen varmı ben izliyorum çok sedim ama yeni bölümleri bilmiyorum be :/

Gigi sonda he is dedi yani erkek olması gerek acaba kimi kastediyor bea

aynen ondan sonra salata randevusu faln dedi artık gitsin dedi bence greace in babası olabilir

akil hastanesinden kacmistir bence

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık