"en başarılı evlilikler yalanlar üzerine kuruludur." -house m.d.

Scream: The TV Series tartışma forumu

Tüm Forumlar > Scream: The TV Series > 2.SEZON 12. BÖLÜM ÖNEMLİ BİLGİLER

yeni konu aç 2.SEZON 12. BÖLÜM ÖNEMLİ BİLGİLER

Arkadaşlar instagramda bi fotograf mtvscream in bulunduğu fotağraflar bölümüne bakın kiearan bi elinde bıçak bir elinde silah tutuyodu daha bir sürü ilginç fotoğraf bakarsanız fotoğraflara yorumlarınızı bekliyorum

Şimdi teorimi yazıyorum.
2. katil Audrey, hatılarsanız 1. sezonda bowling saalonunda jake bıçaklandı ama yaşadı, 2. sezonda katil yani 11 katil audrey e bir mesaj bıraktı jake'in cesedinin üstünde başladığın işi bitirdim audrey yazıyordu. Bu ne demek ? Audrey jake i bıçakladı ama başarılı olamadı ve 1. katil yarım bıraktığı işi tamamladı.

Şimdi 1. Katilin kim olduğu hakkında tam bir teorim yok ama kieran olablir diye düşünüyorum çünkü tıpkı piper gibi lakewood a sonradan geldi. Nina (1. sezon 1. bölümde ölen hatun) Kieranla yakındı Kieran piper sayesinde Audrey'i tanımış olabilir ve Nina'ya Audrey ve Rachel'ın videosunu yayması için baskı yapmış olabilir. Kirean'dan şüphelenmememin başka sebebide 2. sezonda ilk bölümlerde katilin emmaya zarar vermeye çalışmaması. Ama her ne hikmetse Ellie geldiğinde Emma'ya da göz dağı verdi katil ona saldırarak temas kurarak. Neden ? Çünkü kıskandı.

Ufak bir sıkıntı var 3 farklı katilimiz olabilir(Eğer Kieran Katilse) :) Çünkü lunaparktayken kieranın görüntüleri emmaya geçmişti ve bu görüntüleri başkası çekiyordu kieran elleri bağlıydı. Eğer kieran katilse kieran a yardım eden biri daha var. Ve bu kişi audrey değil çünkü o sırada audrey noahla beraberdi.

Teoriler bunlar bence mantıklılar bakalım siz ne diyeceksiniz.

siktir lan audrey değil

konuya abone kullanıcılar 2

Yukarı Çık