“Hiçbir yazar iyi bir hikayeye direnemez, tıpkı hiçbir politikacının tutamayacağı sözler vermeye karşı koyamadığı gibi.” - Frank Underwood

Scream: The TV Series tartışma forumu

Tüm Forumlar > Scream: The TV Series > Kieran keyran küleyhan katil mi

yeni konu aç Kieran keyran küleyhan katil mi

kieran abimizi sesli söylerken başlıkta ki gibi söylüyom neyse esprisine gülünmeyen dayı gözümün önüne geldi ve espri yapmayıp direk konuya giriyorum ve konuya girmeden önce dikkatinizi;

http://dizilab.com/scream/sezon-1/bolum-7 >bu bölüme tıklayıp 32:47 gelmenizi şiddetle tavsiye ediyorum

sonra benim gördüğüm şeyi gördünüz değil mi ve kieran abimiz yine ortada ve ne kadar ilginç ki katilimiz hoppala ve cubbala ortadan kayboluyo yeşilçam filmlerinde ki sevgililerin ismini söyleyerek birbirlerine koştuğu sahne gibi ''emma emma emma''diyerek ortaya çıkıyo evet evet ne kadar şaşırtıcı bi zahmet lütfen;

http://dizilab.com/scream/sezon-2/bolum-6 >şu bölümün 34:59 gelebilir misiniz ? geldiniz mi evet evet geldiniz ve bizim elemanlarımızın götünde dolaşan seri katilimiz hobbala uçak gitti öcü aldı götürdü yedi biraz saçmaladım ama farkettiniz mi kieran abimiz yine ortaya çıktı ve ne ilginç ki yine katilimiz'de bidaha ortada gözükmüyo :D

geçen sezondan belli kieran'dan şüphelenen ben ve çoğunluk kieran katil çıkarsa çayını yudumlayıp ''la bebe saten katil tipli bişeydi çok belliydi aman emma'ya yazık oldu''diyip şaşırmayacağız galiba bilemiyorum bi bakarsınız başkası katil çıkar ama ben küheylan abimizin şüpheci hareketlerinden rahatsız olmaya başladım artık bizimkileri katil peşinde koşarken ''bak bak hemen keyran ortaya çıkar''bak ne dedim çıktı''gibi sözcükler söylemekten sıkıldık artık kieyran katilim diyip ortaya çık artık bu sezon oyunculuğunuda çok sevmiştim ha bu kendi fikrim ve şahsi düşüncelerimdi eğer rahatsız edici şeyler söylediysem sürç-i lisan ettiysem affola seri katil kılıklı saykolar.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Başlığa geldim hdjahskjd ve eğer keiran katil değilse kimse değildir bu kadar olayların ortasında bulunupta masum bi karakter olamaz yani olmamalı. Nerde katil meydana çıkıyo bu hep orda zaten sevmiyom da inşallah sonu piper gibi olur die keiran.

@semaasmsk sırf başlık için gelip içini boşaltman çok iyi oldu valla bende bilmiyom ya kieran çok iyi iki taraflı oynuyo bu sezon çok beğendimde her olayın ortasında bulunupta masum bi karakter olamaz demen bile yeterli benim için çok iyi özetledin bakarım bakarım ne olacak eğer olurda kieranın kuzeni sayko çıkarsa kieran boku yer :D

bişey kafama takıldı ama.. ilk görüntü 1. sezondan eğer kieran 1. sezondan beri bi şekilde piper la ortaklık ediyorsa neden kendi babasını öldürsün. hadi 2. sezonda katil bu bu sebepten kierandır desen anlarım ama bu sezon kieranın katil olduğunu 1. sezon sahnelerini örnek göstererek söylüyorsun.

Sadık Flash,,kesinlikle kuzeninde de bişeyler var ama asıl şuçlu keiran çıkmalı ya bi kere katil iticiliği garanti adam da bu sezon şerefiyle ölmeli bence bi daha sezona görmek istemiyorum AŞKLA BİR DAHA DİYORUM die keiran ajdhks

ve dediğim gibi katil kieran çıktı şaşırdık mı hayır :D

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık