"üzgünüm ama gayet mantıklı konuşuyorum. sadece siz anlayamıyorsunuz." -doctor who

Scream: The TV Series tartışma forumu

Tüm Forumlar > Scream: The TV Series > Küçük detaylar Katil Kieran

yeni konu aç Küçük detaylar Katil Kieran

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Son bölümde Emma Kieran'a oraya gideceklerini mesaj atıyor. Kieran annesine haber veriyor. Ama katil belediye başkanını öldürüyo işte polisler geliyor Emma tutuklanıyor teee Kieran o zaman geliyor. O vakte kadar bu çocuk neredeydi ayıptır sorması ? Mektupları eve bırakmak o kadar da uzun bir şey değil.

Aynı zaman da Eliile annesi tartıştıktan sonra Eli ben belediye başkanını hallederim diyor. Burada da dikkatler Eli üzerine çekiliyor. Ama öldren Eli olamaz. Neden derseniz böyle paraya sıkışık olduğu zamanda zaten başkana şantaj yapıp para alacaktı. Neden öldürsün ki ? Katile ne oldu da birden bire başkanı hedef alıp öldürdü ? Aslında tam olarakta Kieran masa da o kağıtları görünce başkanı ortadan kaldırdı. Normal de kurbanların katille bi bağlantılaı diyalogları olduktan sonra öldürülüyorlardı lakin şimdi aniden. Dırırırırım baın bi gariplik daha.

Her konuda Eli kötüleniyor ki Kieran Eli'nin geldiği ilk günden beri rahatsız. Neden ? Aynı zamanda lunaparkta mı neydi orada da Kieran ve Eli tartışırken Eli demişti ki korkma daha en kötüsünü söylemedim demişti. Neyin en kötüsü ? Burada Emma bunu sorgulamadı.

Botlara ve katilin boyunun uzunluğuna gelince oklar Kieran' a dönüyor.

konuya abone kullanıcılar 0

Yukarı Çık