"kendini odaya kitleyip, üzüntülü müzikler dinleyip ağlayacak kadar çok birini sevdiniz mi hiç?" -glee

Scream: The TV Series tartışma forumu

yeni konu aç Noel bölümü

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Vay bee muazzam geri dönüş yaptılar tek kelimeyle şahaneydi kieran'ı öldüren kişinin emma'nın babası çıkması felan çok güzel yerden vurdular,bölümle ilgili yorum yapmak gerekirse katilin kim olduğuyla ilgili zaten uzun uzun konuşmaya gerek yok klişe ve klasikleşmiş bir bölümdü ama son sahneye hayran kaldım çok güzeldi bee başka bir noel bölümü daha olacak diye biliyorum ama tam olarak emin değilim.Ve 1.saat 20 dakika olması film gibiydi gerçekten çok keyif aldım.

Emma'da nerde yakışıklı çocuk var aşık olur sonra bum katil çıkar şaşırtıcı mı değil tabi.O değilde emma'nın balkonda yaptığı konuşmada ne demek istedi acaba sanki emma'nın içinde bir katil yatıyo gibi hissiyat verdi yada ben baya hayalperest düşünüyo olabilirim.

Sizin düşünceleriniz neler böyle güzel bölüm'den neler çıkarttınız gelecek sezonla ilgili teorileriniz neler ?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Kieran'ı öldüren kişinin Kevin olduğu kesin değil ki, sadece mezarının başındaydı. Sadece kafa karıştırmak amacıyla böyle bir sahne koymuş olabilirler.Noel bölümü vesaire özel bir bölüm olacağını MTV kendi sosyal medya hesaplarından duyurur ve bildiğim kadarıyla henüz böyle bir şey yayınlanmadı.

konuya abone kullanıcılar 1

Yukarı Çık