"zaman her şeyin ilacıdır sözü tamamen bir yalan. uyku her şeyin ilacıdır." -the simpsons

Sense8 tartışma forumu

Tüm Forumlar > Sense8 > 2. SEZON *spoiler*

yeni konu aç 2. SEZON *spoiler*

Angelica sevmediğim insan tiplerinden. Aklına takılanın kökünü öğrenmek için her şeyi yapar (bunda bi' sorun yok) , gerekirse önem verdiği insanların bile zarar görmesine izin verir daha sonra özür dileyip affedilmeyi bekler. Kendisi zarar görmeye başladığında da meleği oynamaya başlar :/ Bunca belanın, Whispers'ın tümelere bağlanmasının önünü açmış olduğunu öğrendik bu sezonda.
Will'in sorunları beni çökertti. Önce Whispers, sonra babası yıprattı adamı ama her zaman yanında 7 kişinin olması ona ilaç gibi geliyor. Jonas'ı artık devre dışı bırakmaları hoşuma gitti çünkü kendi tümesinde kimse kalmadığı için bunlara sarkıntılık yapması, yardım etmeye çalışırken kendi paçasını kurtarmaya çalışması canımı çok sıkıyordu.
Sun'ın vicdanına yenik düşmesi başına bela getirecek yeni sezonda ama dedektifle ilişkisi iyiye benziyor eğer ölmez sağ kalırsa yardımlaşmaları (ya da daha fazlası) garanti. Üstelik son 2 bölüm hariç Sun'ın sahneleri diğerlerine göre biraz az gibi geldi.
Nomi ve Amanita'ya mutluluklar. Çocukları çok zeki olur kesin.
Wolfgang belasız duramıyor. Lila çok kararlı ve korkusuz birine benziyor belki yeni sezonda ondan yardım alabilirler. Kala'yla mutlu oldu olucaklar diyoruz bir şey çıkıyor. Son sahnede nerede olduğunu ben mi göremedim bilmiyorum ama en son işkence çektiğini hatırlıyorum.
Riley bu sezon geri de kalmadı allahtan. Yılbaşı bölümünde biraz Will'in yanında kaybolmuş gibi oldu ama bu gördüğü senseler ona biraz heyecan kattı. Puck umarım 3. sezonda da olur çok komik biri.
Lito umarım Hollywood'da zorluk çekmez ve Dani ile Hernando'ya her şeyi açıklar.
Capheus'ın seçimlerde başına bir şey gelmemesini umuyorum, Zakia'yla da çok tatlılar.

Diziyi 2 yıl aradan sonra yakalayıp konuya ayak uydurmak zor oluyor.O yüzden yanlış anlamdırmış olabilirim olaylar. Ama 10 bölümün birlikte verilmesi, aksiyon, komiklikler, aşk sahneleri o kadar güzel ve gerçekçi yapılmış ki değiyor kesinlikle beklemeye. Aşırı beğendiğim sahneler gece kulübü, pride ve Sun'ın ağabeyi ile olan kavgasıydı. Pride sahnesinin çok daha uzun olmasını bekliyorum bu kadar kısa olması üzdü. Gece kulübünde Riley'nin What's Up'ı çalması 1.sezonu hatırlattı, mükemmeldi.
Dizi mükemmeldi gerçekten. 2 sene beklediğiniz için kızıyorsunuz yönetmene, yapımcıya ama gelince değmiş diyorsunuz (bütün Netflix dizilerinde olduğu gibi).
Gel de bekle şimdi kaç seneyse artık.

***E bir de müzikleri seçen kişiyle arkadaş olmak istiyorum.

konuya abone kullanıcılar 0

Yukarı Çık