"ucube olmanın avantajı, daha güçlü hissetmen." -house md

Sense8 tartışma forumu

Tüm Forumlar > Sense8 > Başlamayı düşünen arkadaşlar için

yeni konu aç Başlamayı düşünen arkadaşlar için

bence bekleyın 5 sezon taslagı hazırmıs 5 yıl sonra baslayın cunku ben hayatımda ılk defa tum gun oturup tek bır dızıyı ızledım 11 bolumun hepsı bı harıka

Homofobikler başlamasın. Ve gerçekten müthiş bi dizi beklemeyin bile

Açıkçası bayağı bir ilgimi çekti konusu olsun işlenişi olsun farklı geldi bu arada homoseksüel sahneler var ama no problem

Uzun zaman sonra ilk defa bir diziyi art arda izliyorum. Konular, işleniş en başlarda biraz sıkıcı gelmişti açıkçası. Ama sonradan öyle bir kaptırdım ki kendimi, dediğim gibi bölümleri art arda izlemeye başladım. Eşcinsel sahnelere gelirsek, böyle sert tepkiler alabilen bir konuyu bu denli cesaretle ele alabilmeleri takdire şayan bir durum. Kesinlikle izlenmesi gereken bir dizi diyebilirim gönül rahatlığıyla.

Güzel bir dizi başlamak isteyenlere tavsiye ederim

düşünme başla

Sense8 ile ilgili Türkçe paylaşımlar, dizi kesitleri, replikler, güncel haberler ve daha birçoğu için Facebook üzerinden Sense8 Türkiye sayfamızı beğenebilirsiniz! facebook.c om/TRSense8 kullanıcı adıyla bizleri bulabilirsiniz!

Hayatınız boyunca seyredebileceğiniz en iyi dizilerden bir tanesi bu dizi. Düşünmeden başlayın derim. Tüm bölümleri 1 günde bitirip, sonunda; ' oha ben önümüzdeki sezona kadar nasıl beklicem ' dedirtti.

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık