"çünkü ben seninle bir gün bile konuşmayınca o gün hiç iyi geçmiyor." -how i met your mother

Sense8 tartışma forumu

Tüm Forumlar > Sense8 > Tam olarak konusu ne ?

yeni konu aç Tam olarak konusu ne ?

Diziye başlayacağım da tam olarak konusunu anlamadım özel güç vs felan mı var ?

İnsan üstü olan insanlar -Sensate'ler- birbirleri ile telepatik olarak iletişime geçebiliyor ve birbirlerinin bilgilerini, yeteneklerini, duygularını kullanabiliyor, yaşayabiliyorlar. 8 kişinin hem birbirlerine alışmasını hem kendi hayatlarındaki olaylarını aşmaları sırasında birbirlerine yardım etmelerini hem de arka plandaki hepsini ilgilendiren ve bu insanların aslında "ne" olduklarını görüyoruz. tabi bir de kötü adamımız var. Dizinin güzelliği 8 farklı hikaye görüp, hepsini sevmemiz. ve birbirleri ile olan ortak sahnelerde anlamsız bir mutluluk duymamız. Birbirlerine yardım ettikleri kısımlarda sevinçten çıldırmamak elde değil. Spoiler vermeden anlatmaya çalıştım.İlk bölüm gizem çok üst seviyede pek bir şey anlamıyorsun ama o taşların teker teker yerine oturması gayet güzel.

Küçük bir uyarı: Eğer Homofobiksen veya cinsellik içeren sahneleri sevmiyorsan başlamanı önermem.

Başka bir küçük uyarı: Ailenle izleyebileceğin bir dizi değil maaleseftoplumumuzun etik, ahlaki yapısı buna müsait değil.

Ayrıca bir not: Sırf cinsellik var diye başlamamazlık edersen çok şey kaçırırsın.

Arkadaşça bir öneri: 2 sezon Mayısta çıkacak o nedenle hızını alıp hepsini birden benim yaptığım gibi 2 günde bitirme 1 seneden uzun süredir bu Xmas Special Bölümünü bekliyorum. Hızını alamazsan da üzülme benim yaptığım gibi tekrar tekrar izlersin :))

Şundan bahsetmeyi unutmuşum, Bu kişiler dünyanın her bir köşesinden:
Kore - Seul'den bir iş kadını , Sun
Kenya - Nairobi'den bir otobüs şoförü , Capheus
Hindistan - Mumbai'den İlaç Firmasında çalışan bir kimyager , Kala
Almanya - Berlin'den bir kasa hırsızı , Wolfgang
İngiltere - Londra'dan bir Dj , Riley
Amerik a - Chicago'dan bir polis memuru , Will
Amerika - San Francisco'dan bir trans, politik blog yazarı ve hacktivist, Nomi
Meksika - Mexico City'den bir film aktörü , Lito

Türkiye - vasıfsız üniversite mezunu Nazmi olaydı biri de...

konuya abone kullanıcılar 2

Yukarı Çık