"bir şey gerçek olmak için fazla iyiyse, o şey yalandır." -agents of shield

Shadowhunters tartışma forumu

Tüm Forumlar > Shadowhunters > 1.04 ile ilgili izlemeden girmeyin bence !! KİTABI OKUDUYSANIZ AYRI!! Alec in Jace den hoşlanması konusunda ne düşünüyor sunuz acabaaa

yeni konu aç 1.04 ile ilgili izlemeden girmeyin bence !! KİTABI OKUDUYSANIZ AYRI!! Alec in Jace den hoşlanması konusunda ne düşünüyor sunuz acabaaa

ARKADAŞLAR ARANIZDA KİTABI YADA SERİNİN TAMAMINI OKUYAN VARSA Kİ DİZİYE YAPILAN YORUMLAR DAN BAYA BİR OLDUĞUNU ANLADIM LÜTFEN JACE İN ALEC İLE BERABER OLUP OLMADIĞINI AÇIKLASIN. AŞAĞIDA DA SÖYLEDİĞİM GİBİ BANA ANCA ALEC VE MAGNUS OLUR GİBİ GELİYOR AMA YİNEDE EMİN OLAMIYORUM YORUM YAPARSANIZ ÇOOOK MUTLU OLURUM. Açıkçası Alec in Jace den hoşlanması bence filmi ve kitabı bilmeyenler için tahmin edilebilir bir şey değil. Ayrıca bir çok amerikan dizisinde de eşcinsellere yer veriliyor. Ama bana sanki Alec Magnusla beraber olu gibi geliyor çünkü1.04 de Magnus resmen Alece yürüdü ve açıkçası ben bu ilişkiden yana olurum çünkü zaten anladığım kadarıyla Jace Clary ile birlikte olacak.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

jace karşılık vermiyor(clary'i seviyor) kitapta iş magnus bane ve alec arasında yürüyor..

şahsi görüşürüm kitapta olduğunu beğendiğim yönde..

zaten dediğim gibi bana da öyle olur gibi geliyor dizide de ama emin olamıyorum yinede . Cevap için teşekkürler :)

Tüm serilerini artı The Bane Chronicles'ı okuyan büyük bir Magnus hayranı olarak söyleyebilirim ki kitapların sonunda beraberler ve Max adında bir çocuk evlat ediniyorlar ^^

Maleeeeecc OTP!!!!!!! Jace ve Alec arasında hiçbir şey olmuyor çünkü Jace Clarynin ve Alec de aslında Jaceden hoşlanmıyor (3. kitap). Kitaplarda Jace bariz gay değil zaten hatta tam playboy, ayrıca Magnus ve Alec çok tatlı.

Jace 3-4-5.kitaplarda Clarye baya aşık bu yüzden Alec'e karşılık vermiyor.Alec , Bane ile birlikte oluyor ama onunla ayrılıyor ancak son kitapta baya yakınlaşıyorlar ve evlatlık çocuk alıyorlar :D

alec jace ten kendini bildibileli hoşlanıyor olsada magnus ile tanıştıktan sonra jace uğruna ölebileceği bir kardeşten fazlası değil. 400 yaşındaki (bisexual) magnus içinse alec gerçek aşk diyebiliriz. ayrılsalarda barışıyorlar ve evet max adında büyücü mavi bi çocukları var. magnusa AŞIK bir insan olarak o ikisi beni öldürüyor bu kadar tatlı bir ilişki olamaz .

Bane ve Alec evlat mı ediniyorlar?! Yahu ben Bane Günlüklerini okudum öyle bir şey yoktu.

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık