"ucube olmanın avantajı, daha güçlü hissetmen." -house md

Shadowhunters tartışma forumu

Tüm Forumlar > Shadowhunters > ağır spoi-filmi ve ya kitabı bilmeyen bakmasın.

yeni konu aç ağır spoi-filmi ve ya kitabı bilmeyen bakmasın.

ben filmi izledim kitaptanda sadece ilkini okumuştum .Merak etiğim bir konu şu filmde hatta bu jace le clary kardeş çıkıyolardı ya kitabın devamını bilmediğim için sonradan ne oluyodu bilmiyorum gerçekten kardeşlermi yoksa değilmi kitabın hepsini okuduysanız biliyosanız yazarmısınız.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Gerçekten kardeşler.
Annesinin başta dediği J C jace oluyor. Bunu filmin sonuna denk gelen bölümde - büyük ihtimalle sezon finalinde - öğrencez.

Kardeş değiller 3 yada 4.kitapta ortaya çıkıyor. Kardeşi ayrı bir karakter

3. Kitapta kardeş olmadıkları ortaya çıkıyor. Jace bir Morgenstern değil

teşekkürler.

Hayır kardeşi farklı birisi: (Ağır spolier, kitabın tamamını okumadıysan okuma!)
Kardeşi Sebastian çıkıyor
ve Jace bir herlonde :)

Uzuuuun mu uzuuuun bir plot olduğundan en özet halini söyleyeyim:
Kardeş değiller ama Valentine Jace'in babasını öldürüp onu evlat edinmişti.Aynı zamanda Jocelyn'in doğurduğu bir oğlu var ve asıl o Jonathan Christopher(JC) yani Clary'nin öz kardeşi.Sonuç olaraktan hayır kardeş değiller ama Valentine yetiştirdi Jace'i.

Ya spoiler şeysine bastım ama spoiler diye almadı,kusura bakmayın.Ekleyeyim yanlış olmuş Jace'in babasıda Çemberdeydi bu adam ölünce karısı kendi bileklerini kesti ama hamileydi işte bebeği çıkardılar(jace oluyor bu bebek) Vlanetine öyle evlat edindi*

Evet J C benim sevgili aşkım Sebastian oluyor. Ayrıca biri gerçekten kardeşler falan demiş o arkadaşın kitabı okuduğundan şüpheliyim yani.

Tüm seriyi okudum kardeş falan değiller

filmide yanlış izlemişsinki gördüğüm kadarıyla filmde hodge valentineye onlara kardeş olduklarını söyleyip kandır diyor hiçbir zaman kardeş olmuyorlar

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık