"herkes biraz yalnızdır... en zenginin bile fakirliğidir yalnızlık... -leyla ile mecnun

Shadowhunters tartışma forumu

Tüm Forumlar > Shadowhunters > magnus ve alec (malec)

yeni konu aç magnus ve alec (malec)

bende çok yakışıyorlar sizce 2. sezon ilişkileri devam eder mi ?

Evet, aşkları bitmiyor. Kitapları okudum ve Cass kurguyu bozmaz. Ve sadece birbirlerine karşı sevgi beslemiyorlar. Magnus, Alec'i ilk gördüğü anda bunun aşk olduğunu anlamıştı. Zaten Magnus hep siyah saç mavi göz kombinasyonunu sevmiştir. (öhöm öhöm Will.) Her neyse, kitaplarını okumanı şiddetle öneririm. Hayatımda okuduğum en iyi seriydi. Dizisi ise kitaplara göre vasat.

Dizisi berbat açıkçası karakterler canlandırılamamış. Hem Magnus ve Alec birbirlerine aşıklar ve Jace ve Claryden daha tatlı oldukları gerçeği.... WİLL kalp ben...

"Alec gibi bir çocuk eşcinsel olmasaydı" ne demek? Söylediğiniz çok saçma ve iğrenç bir düşünce.
Bu arada Malec kitaplarda bi ara ayrılıp tekrar barışıyor AMA bu sezon değil. Dizinin senaristlerinden biri bu sezon ayrılmayacaklarını bugün açıkladı.

Malec dizideki en iyi çift bana göre baya koyu Malec shipperım ve ilişkileri 2.sezonda devam eder

Herkesin görüşüne saygı duyarım ama kızları anlamıyorum niye bukadar tatlı buldular malec i keşke clarylede ızzy olsaydı

dizideki en tatlı çift bnce :) kitapta ilişkileri devam ediyor hemde baya ilerliyor (neyse spoiler olmasın)

Bence tatlı bir ilişki ama tamamen Malec shipperim desem yalan olur. Alec'in eşcinsel olmamasını isterdim.Ama yinede yakışıyorlar dmlkfjdkrp

Malec shipliyorum ama senaristler kesin böyle güzel bir çifti harcarlar.

Kitapların hepsini okuyup bitirmiş biri olarak konuşuyorum, dizi kitaplarla birebir aynı gitmese bile paralel gidiyor ve Malec çifti kitapları birkaç ayrılık yaşasalar bile ilişkileri devam ediyor. Yani bu sezon ayrılık bekliyor olsam dahi çiftin endgame olacağına eminim. Bu arada "Alec kadar yakışıklı biri eşcinsel olmamalıydı" tarzında düşünen insanlar lütfen diziyi izlemesinler. Bu kadar sağlam bir kurguyu dar görüşlü bir kitlenin izlemesi çok sinir bozucu oluyor.

Sen ciddi konuşunca bana gülme geliyor redcakee üzgünüm

konuya abone kullanıcılar 16

Yukarı Çık