"bu da bir rüyaysa, beni uyandırmaya çalışan herkesi öldürürüm." -game of thrones

Shadowhunters tartışma forumu

Tüm Forumlar > Shadowhunters > Ölümcül Oyuncaklar Serisi

yeni konu aç Ölümcül Oyuncaklar Serisi

Ben ölümcül oyuncaklar serisini okudum ve filmini de izledim. Siz beğenmemiş olabilirsiniz ama dizi film veya kitapla aynı olsaydı izlenmezdi ve değiştirilmiş sahneler olması farklı maceralar ve kitapların hepsinin azar azar birleştirilip bu dizi yapılmasa izlenmezdi ve son olarak şikayet eden arkadaşlarıma sesleniyorum izlemeyin o zaman kardeşim ya 1. bölümde bırakın ya da sesinizi çıkarmayın.
Ben düşüncelerinizi paylaşmayın demiyorum ama bazı arkadaşlarımız aynı konuyu 3’er 5’er paylaşıyor.
Önemli Not:Arkadaşlar eleştirilerinize saygı duyuyorum ama abartmayalım. Şimdiden teşekkürler.
Not2: Arkadaşlar benim düşüncelerim bunlar beğenmiyorsanız nazikçe yazabilirsiniz. :)

Konu dizinin kitaptan veya filmden farklı olması değil kitaba göre daha basit olması .

önemli olan heyecanlı olması basit olması değil :)

Daha dizinin tamamını izlememişsin burada ahkam kesiyorsun :)

Ama o da hepsini izlemeden yorumda bulunuyor :) kitaptan daha biraz daha heyecanlı yada bu sadece benim düşüncem :)

filmide güzeldi ama ben her hafta yeni bölüm için sabırsızlanıyorum eğer bu yorumu okuyorsanız bu diziyi izlemeden geçmeyin

Konu basitleştirilmiş gibi gelmeye başladı. Tabi insan merak ediyor, her hafta "Artık izlemeyeceğim." diyorum ama izliyorum. Kalite sıfır bence. Ama yine de konunun farklı olması nasıl devam edeceği hakkında merak uyandırıyor.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Bizim bu konuda söylenmemizin nedeni o kitaba o karakterlere aşık olup heyecanla diziyi aylarca bekledikten sonra bizim o aşık olduğumuz kitaba pek benzememesi. Olay bu yani.

kesinlikle öyle black_alex doğru söylemiş çünkü filmdeki jase ve clary e alışık olup onları sevmemiz, benim gözüm sürekli onları arıyor ama dizi de fena değil konuyu açan arkadaş bence haklı aynı olsa izleme konusunda biraz sıkıntı olurdu ne de olsa her şeyi biliyor olurduk bir nevi filmin uzun kesiti olurdu farklılık katıp izleyiciye sunuyorlar o kadar ama oyuncu seçimi iyi olabilirdi sonuçta babası kel değildi ama yine de gelişmeye başladı gibi dizi, ilk sezonun günahı olmaz bencee (katılmayan yağdırsın eleştiriyi, eleştiriye açığım )

Yani bir açıdan doğru söyledikleriniz ben de oyuncuları görünce hayal kırıklığına uğradım. Bir de bazı sahneler atlanmış nedense

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık