"dünden ders çıkar, bugünü yaşa, yarın için ümitlen." -albert einstein

Shadowhunters tartışma forumu

Tüm Forumlar > Shadowhunters > Shadowhunters(İnceleme)

yeni konu aç Shadowhunters(İnceleme)

herkesin düşüncesi kendine ama diziye başlamadan fragmanı izledim bildiğin hayalkırıklığıydı benim için abc hiç fragman yapmamış gibi böyle düşük kalite bi işle başlaması sıkıcı olmuş kitabi filmi bilmesem 3. sınıf bi dizi zannedecektim hatta fragman bittikten sonra bu dizinin abc den çıktığına inanmak istemedim kim yapmış diye posteri iyice aradığım oldu dizinin 1. bölünü izledikten sonra biraz daha iyi olduğunu gördüm ama aşşağı yukarı aynı zamanda başlayan shannara chronicles ve the magicians(az da olsa vardı sanki ama bu kadar değil) bukadar kötü değildi (aynı konu üstünde diye bunları örnek verdim) oyunculardan zaten 10 numaralık oyun beklemek hata ama biraz daha iyi olabilir oda sezonlar geçtikçe iyileşir izlenirse tabi daha iyi dizilerin gittiğini gördüm ben bknz. the secret circle. hatırladığım kadarıyla kitaba uygun gidiyorlar zaten tam uymalarını beklemiyorum hatta uymasınlar çünkü kitapla film yada dizi uyarlaması aynı şey değildir 5 veya 6. bölümden sonra kendini belii eder zaten fragman tadında bi 3. bölüm gelirse ben biriktirip de izlemeyi tavsiye ederim çünkü iptal bile olabilir.

konuya abone kullanıcılar 0

Yukarı Çık