"mutlu mu olmak istiyorsun? kimseden bir şey bekleme." -bob marley

Shameless tartışma forumu

Tüm Forumlar > Shameless > adam gibi dizi

yeni konu aç adam gibi dizi

diziye başlamayı düşünüp kararsız kalanlar olur diye yazayım dedim
BENİM 1 BÖLÜMDE DAHİL OLSA İZLEMEDİĞİM VEYA BİLMEDİĞİM DİZİ YOKTUR HEP ORADAN BURADAN GÖRÜNCE İZLERİM AMA CİDDEN ŞU ZAMANA KADAR SHAMELESS KADAR GÜZEL BİR DİZİYLE KARŞILAŞMADIM
insanlar izlemeden yargılıyorlar hoşuma gitmiyor zaten dizinin adı çıkmış 9a inmez 8e ki shameless seksten çok ailenin ve sevdiğin insanların değerini bilmeyi vurgulayan, her sahnesinde aile birliğinin güzelliğini anlatan bir dizidir eğer illa seks dizisi diye damga yapıştıracaksanız onun için skins var ki ben onu da severek izlerim yinede hiçbir dizi shamelessın yerini tutamaz herkesin izlemesi gerek kesinlikle pişman olmazsınız hatta diziyi izleyen herkese farklı bir bakış açısı kazandıran bir dizidir kendisi izleyip bitirdim yeni sezonu heyecanla bekliyorum ve iyiki izlemişim harbi hayatımı değiştirdi

Tek bahsetttıgı aile bırlıgı degıl,toplumdakı bütün çarpıklıkları gösterıp,cesurca da butun tabuları da yıkıyorlar.bu dizide.her sahnesı birşeyleri eleştiri dolu.çevirileri iyi oku anlarsın konusmalardan.bu kadar cesur bi dizi yok toplumun içindekı basmakalp dogmaları,ahlak tarzı şeylerı gercekte ne oldugunu gosteren.

Bence Orphan Black Shameless tan daha güzel.. Konular pek alakalı değil ama Shameless'ı öven biri olarak Orphan Black daha güzel :D

Her bölümde bir nasihat vermekte olan dizi anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az .

EN İYİ DİZİ

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık