"bu okullar insanları gerizekalıya dönüştürüyor." -freaks and geeks

Shameless tartışma forumu

Tüm Forumlar > Shameless > Başlamalı mıyım? Konu akıcı mı?

yeni konu aç Başlamalı mıyım? Konu akıcı mı?

Bağımlılık yapan dizilerden mi? Daha 1 bölüm izledim güzele benziyordu devam etmeden önce sormak istedim

Bence komedi dizisi olmasına rağmen oldukça güzel hikaye akışı kuran, gerektiği yerde dibine kadar dram aşılayan, gerektiği yerde epeyce çok güldüren bir dizi. Yani, bence... Shameless'da bazı zamanlar geliyor ki gerçekten çok fazla duygulandırıyor. Bunu en çok sezon sonunda yapıyorlar, az ve öz yapıyorlar ama dram dizilerine kıyasla bir komedi dizisi olarak EN İYİSİNİ yapıyorlar görüşümce. Kesinlikle izlemeni tavsiye ederim. Ben 1 sezon izledikten sonra diziyle ve karakterlerle bütünleşmiştim. Bana göre, karakterlerin dizide büyümesini izlemek harikaydı ve diziye hala devam ediyorum. İlk sezonlar her zaman daha güzeldir bu yüzden eski sezonlar kadar güzel bir konu işlenmiyor 5.sezonda ama yine de sonuna kadar izlemeye devam etmeyi düşünüyorum. İzleyeceksen, şimdiden iyi seyirler! :)

İzlemeyen bin pişman

başlarsın sonra keşke bu kadar hızlı gitmeseydim dersin öyle güzel bir dizi shameless'ın yeri hep ayrı olacak

7 sezondur akıyo ama bakalım skjgfkf

Dizi genel itibarda YOLO (You only live once) havasında geçer, hiç bir şeye şaşırmamayı öğretir sana ve çoğunlukla eğlencelidir ama bazı bölümleri duygusal anlamda travmalar yaratacak derecede ağır dramlar içerir. Uzun lafın kısası eğer eğlenceli ve aynı zamanda içten içe duygusal biriysen tam senlik bir dizi!

Dipnot: Bu dizi yoğun bir şekilde cinsellik, uyuşturucu kullanımı, alkol ve sigara kullanımı, şiddet, kötü davranışlar ve çarpık aile düzeni içerir. Saydıklarımdan herhangi birinden görsel olarak rahatsız olursan başlama.

Dipnot 2: Homofobiksen hiç başlama çünkü dizide bir çok homoseksüel çift var ve bundan rahatsız (?) olabilirsin.

Dipnot 3: Bu dizinin karakterleri, seni oynadıkları rollere kaptırabilirler ve olduklarından çok daha çekici görünebilirler. Diziyi izlerken her an birine platonik aşık olabilirsin (Kendi görüşüm :) Bol şans, iyi DiziLab'lar!

1 hafta önce basladım 7x5 teyim daha nolsun

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık