"dünyayı güzel kılan üzerinde yaşayan insanlardır." -the last man on earth

Shameless tartışma forumu

Tüm Forumlar > Shameless > Herkes kendisine iyi baksın güzel insanlar.

yeni konu aç Herkes kendisine iyi baksın güzel insanlar.

İyi zamanlar geçirdim dizilab sitesinde ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Ne diyeceğimi bilemiyorum. bir gecede değer verdiğim her şeyi kaybettim hala rüya olması umuduyla dolanıyorum etrafta, o kadar çaresizim ki kelimelere sığdıramıyorum. hayatınızda olup bitenleri sindire sindire yaşayın, kimseyi üzmeyin, kimseye kin beslemeyin,acı çekseniz bile içinizde yaşayın. Bu sitede çok anım oldu herkese teşekkür ederim. artık veda etmenin zamanı, umarım herkes bir amaç doğrultusunda büyür ve o amaçlarınızı yerine getirirsiniz.

Töbe ya rabbim noldu olum sanki yarın kanserden ölecekmişsin de son vasiyetini verir gibisin asdfgh

Sorun ölmek değil de artık düzenin bozulduğunu farkettim, o kadar çivisi çıktıki her şeyin kendimi soyutlamak istiyorum bağlı kaldığım yerlerden okadar samimi ortamlara girdim, dizilabda dahil veda etmenin vakti geldi diye düşündüm.

Elveda mösyö.

her seyden uzaklasmak hic bir seye cozum olmayacak.kendine kapandikca daha derine ineceksin.sevdiklerine tutun.seni sevenleri dusun.senin icin ne kadar uzuleceklerini dusun.pes etmek zayiflarin seceneyidir.guclu ol kardes.

Sensiz olmaz üstad! Gitme yanında biz varız

Bırakın gitsin adam fazla dramatize etmeyin başarılar kardeşim

by

siyağ bırağda :) dramatiklerin aramızda isi yok dizipubda git ask dizileri izle sen :)

Ne oldu yahu, ben anlamadım. Neyse kardeşim, yolun açık olsun.

bu herif kim ya jhgajhgl

konuya abone kullanıcılar 15

Yukarı Çık