"ama şunu bilmeni isterim ki kendimi mutluyken düşündüğümde yanımda sen oluyorsun." -supernatural

Shameless tartışma forumu

Tüm Forumlar > Shameless > LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZİ BİLDİRİN

yeni konu aç LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZİ BİLDİRİN

arkadaşlar ben 4.sezon 8.bölümdeyim. Liam kokain içmişti,sonra olaylar gelişti fiona hapise atıldı. Ardından geri çıktı ev hapisinde şuan... İki bölümdür Lip,fionaya bok gibi davranıyor.. Sen sevgilinin kardeşiyle düzüştün,beceriksiz vs. vs. vs. Baya üstüne gitti liam konusunda bile bağırdı çağırdı.. Fiona ise sanki suçlu gibi ses çıkartmayıp ağladı.. Allah aşkına fiona sanki bilerek mi istedi Liam'ın kokain içmesini? hadi oldu diyelim. Lip'e sen kimsin? diyemiyor mu? eğer fiona olmasaydı,Lip kendi bokunda ölürdü... Gelmiş burada sen hiç bir bok yapamıyorsun,hep ben herşeyi yapıyorum diyor lip.... O sırada fiona ise susuyor.. Yahu sinir krizi geçirdim orada.. Nah herşeyi lip yapıyor.. Ulan bi bağırıp ben olmasaydım siz olmazdınız be diyemedimi fiona..... Haydi onuda geçtim. Lip sinirlenip tüm çocukları alıp üniversiteye götürdü. Fiona ise nolur götürme yalvarırım falan dedi... Allah aşkına kimi kimden götürüyor? Fiona lip'i arayıp nolur getir onları falan dedi... Resmen kriz geçirdim Yahu sen onların ablalarısın onuda geçtim yasal Ebebiyenisin "Lütfen nolur çocukları getir." Değil "Çocukları Hemen buraya getiriyorsun sik kafalı" demesi gerekiyor... Amk Fiona tam bir melek aynı zamanda kaşarın en alası her bokta kendini savunmuyor bile.. Ulan sen bu çocuklar için hayatını bok ettin azcık kendini haklı çıkart. Birşeyde hemen ağlıyorsun,ağlamayı kes ve Onların en büyükleri olduğunu göster...... Umarım ilerleyen bölümlerde şu "Lip üstün" konusundan vaz geçerler.. ÇILDIRMAK ÜZEREYİM.

ben de izlerken böyleydim cdskjhsdhkf kız hayatını onlara adasın en ufak hatada sırt çevirsinler oh ne güzel.tamam fiona kaşar falan dsakhd ama madem fiona dikkatsiz diğerleri mükemmel o zaman liama göz kulak olsalardı alla alla neyse ki geçti

Ya amk spoiler diye birşey var be kardeş diziye başlayayım mı diye foruma bakıyorum herif diziyi anlatmış

Puahahah safdshgfdh ben de izlerken böyle oldum sonra geçiyor onlar :D

bana da liam ın girdiği tripler fazla ergence gelmişti ama sonra tatlıya bağlanıyor olay zaten.

Ben aksine 4.sezonda nefret etmiştim neredeyse Fiona'dan .Lip'i haklı buluyordum .Ama Fiona hapisten çıkıp eve geldiğinde Debs Carl falan sarılıp ağlamışlardı o sahnede haksızmışım dedim.Ama nolursa olsun en delikanlı Lip'tir

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık