"hayatımın çoğunu hissettiklerimi hissetmemeye çalışarak geçirdim." -pretty little liars

Shameless tartışma forumu

Tüm Forumlar > Shameless > Shameless Bağımllığı Kafası?

yeni konu aç Shameless Bağımllığı Kafası?

Biliyorum alttaki forumu da ben oluşturdum ama yine de yazmak istedim.Bu diziyi yaklaşık 10-15 günde bitirdim.Gerçekten bayağı bağımlılık yapmıştı.İzlerken vay anasını ne güzel bir aile falan filan işte.İzledikçe izledim sonra yorumumu yaptım.Zaten dizi bölümüne 1-2 KERE yorum yaptım daha da yok.Ve bunları küfür olmayacak şekilde yaptım.Nede olsa zevkler ve renkler tartışılmaz.Ama bazı kişiler var ki sanırsın bu diziyi sevmeyeni carl'a bilmem ne yaptırıyorlar.Adam gelmiş bu 'Siktir,bu diziyi sevin falan filan'.Hatta BayÇorcen isimli arkadaş belki bu dizinin yorum bölgesine 'Küfürlü' 5-6 yorum atmıştır.Forum bölgesinde de aynı...Yani fazla shameless izleyince böyle oluyor herhalde.Neyse ben bunu belirtmek istedim.Sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz dedim üste ve ben bundan rahatsızlık duydum.

bro farklı diziler izlemediğin belli oluyor bunu sana açıklamayacağım.Artı küfür etme shameless çok sevion seni frank'e siktiririm

150 bölümlük dizi hayatı demişsin 600 bölümlük dizi hayatınla konuşma

@baycorcen profile gir ordan istedigini al adjfklmn

saran ve sıkmayan diziler;dexter,forever,salem,banshee,true blood,black sails,constanine,merlin,damien,penny dreadful,blue mountain state,person of interest,orphan black,,narcos,stalker,power,major chromes,supergirl,tarrow,legends of tmorrow,blindspot,kyle xy

bro ben de geçmişte bayağı anime izledim onları saysak

breaking bad,prison break,dexter sherlock izle bunları.

adam flash gibi dizler sevmem dio bu lot,supergirl,arrow yazmış

konuya abone kullanıcılar 2

Yukarı Çık