"seninle olduğum zamanlar dışında hep yalnızdım." -spartacus

Shameless tartışma forumu

Tüm Forumlar > Shameless > shameless sona mı yaklaşıyor?

yeni konu aç shameless sona mı yaklaşıyor?

eskiden en sevdiğim dizilerden biri olan shameless ı tanıyamıyorum artık.. şu son sezonda eskiden aldığım heyecan yok oluverdi. Lip çok sevdiğim karmaşık bi karakterken artık iyilik meleğine dönüştü, fionanın artık hiçbir sıkıntısı yok, carl mutlu sona erdi, debbie geçinmenin bir yolunu buldu ve ian sevdiği bir şeyin peşinden koşuyor artık.. galiba her şey ve herkes yerli yerine oturdu ve bu dizinin güzel bir final yapma zamanı geldi artık. çünkü shameless karmakarışık, her gün ayrı bir olayın patlak vermesi, bir sürü olayların üst üste gelmesinden olusan bir diziydi ve ben onu böyle seviyordum

Lumoscuğum biraz bekle her şey boka saracak Shameless hakkında konuşuyoruz. Ama bence 8. sezon güzel ya..

Her şey tıpatıp aynı kalsa esas o zaman sıkıcı olurdu. Gallagherler büyüyorlar haliyle değişiyorlar da. Ayrıca spoiler vermeyeceğim ama son bölümde Fiona için işler pek iyi gitmedi dediğin kadar rahat değil.

Henüz son bölümü izlemedim ama arada olaylar yaşansada bir durağanlık var dizide. Eğer türk dizileri gibi uzatırlarsa ve gerçekten saçmalamaya başlarlarsa o zaman can sıkıcı olabilir. Bu sezonu 14-15 bölüm yapıp final yapabilirler bence. Ne kadar bitmesini istemesem de güzel hatırlamak istiyorum.

Dizi 9. sezon onayını aldı.

güzel ama eski sezonların tadı yok artık mickey ve mandy nin olduğu sezonlar efsaneydi

Bu diziyi yapan zeka sizin isteklerinizide biliyordur mereak etmeyin dzi evriliyor ve olması gerekir çünkü hepsi büyüdü farkındaysanız Daby nin takımı yavaştan dziye kaynatılıyor ben çok ümitliyim bu diziden 10 iznide alır 11 de alır bu sizi

Ben 8'i beğendim, ama en kötü Shameless sezonlarından bir tanesi. Shameless'i o kadar seviyorum ki kötü sezonlar bile izlettiriyor kendini. Lütfen bokunuzu yiyim Mickey ve Mandy gelsin

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık