"zaten gerçek olamayacak kadar güzeldi." -supernatural

Sherlock tartışma forumu

Tüm Forumlar > Sherlock > 4.SEZON FİNALİNİN HAYAL KIRIKLIĞI OLMASI

yeni konu aç 4.SEZON FİNALİNİN HAYAL KIRIKLIĞI OLMASI

4.sezondan finalinden beklentim o kadar yüksekti ki anlatamam.Adı da The final problem olunca insan hevesleniyor.Bölüm bi çıktı hayalkırıklığı.Neden mi ?Sen diziyi 4 sezondur ,2010 dan beri mantık çerçevesinde devam ettir,akla mantığa uyuşmayan her şeyden arındır,seyircinin izlerken bön bön bakamayıp sürekli düşündürmek zorunda bırak sonra gel sezon finalinde Euros denen karı başka insanların akıllarını,davranışlarını kontrol edeblsin,zaten senaristler de saçma olduğunu bildikleri için bunu nasıl yaptığıyla ilgili hiç bir açıklamaya girişmemişler bile.Ayağı kuyuya zincirle bağlı adama halat at gözünü seviyim sen sherlocksun be yapma böyle şeyler.Madem mantığı bozacan Moriarty'i neden geri getirmiyon be arkadaş?

Anüsün klavyenin üzerindeyken izledin heralde biraz abartı falanda moriart gelse daha mantıksız olurdu adam çok net bir şekilde öldü

her türlü mantı hatası beyler zorlamayın adamın zekası bitti

Gayet hoştu bence yeterliydi ki bu yeterli demek o dizi bazında efsanevi ile eş anlamlı . Salak saçma duygusal bağlar kurmadan izleyiniz . Ayrı yeten akıl kontrol etme olayını anlayamamışsın , kadın büyü yapmıyor keman sahnesini hatırla cam varmış gibi davranıyor ve beynin camı varmış gibi düşünüyor . Sherlock gayet beklenilen kıvamında . Awesome !

Sherlock standartına uygun bi final yapmadılar

cok da guzel bir finaldi.

Ulan bu güzel diyenler bir açsın Sherlock ilk sezonu, sonra tekrar bu sezon finalini izlesinler. Gayette Sherlock standartlarına göre rezaletti.

Beni de hayal kırıklığına uğrattı yani 3. sezonun finali bu finale bin basar bence. Ayrıca Mycroft'un da tam bir salak gibi gösterilmesi kanıma dokundu neymiş efendim Sherlock'tan daha zeki olan adam, Moriarty ile tam bir psikopat olduğunu bildiği kardeşi Eurus'u görüştürmüş yok The christmas treat miş filan. Duygularım ve hayallerimle oynandı diyebilirim.

halatı aşağı inmek için kullanmış olamazlar mı

Katılıyorum hatta genel olarak 4. sezon Sherlock'un diğer sezonlarının çok aşağısındaydı

4. sezon genel anlamda fazla aile draması içeriyordu ve sezon finalinde de bunu iyice abartmışlar. O yüzden gerçekten akla mantığa sığmayan şeyler vardı ve sürekli ''Bakın siz öyle sandınız ama aslında böyle.'' gibi ters köşe yapmaya çalışarak tüy dikmişler resmen. Ki ben Sherlock dizisini her şeyden çok seven biri olarak bunları düşünüyorum. Maalesef gerçekten hayal kırıklığıydı :(

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık