"özür dilenmesini pek umursamıyorum." -house m.d.

Sherlock tartışma forumu

Tüm Forumlar > Sherlock > benedict napıyon olm sen?

yeni konu aç benedict napıyon olm sen?

4. sezon çekilirken SüLaLeM rAaD pMp diyerekten dr. strange'de oynadığı yetmiyormuş gibi şimdi ifinity war'un çekimlerinde.benedict kendine gel olm marvel'ın bi tane sherlock'u var zaten neyine yetmiyo gel 5. sezonu oyna sonra naparsan yap ne bu rahatlık tlgkrfıreldrd ben 5. sezondan umudu kesiyorum

bu dizinin her bolumu icin ne kadar ugrasiliyor farkinda misin? adam tabiki sadece bir diziyle unlu kalmak istemiyor dogal olarak. harry potter vakasi gibi olmamak icin de marvelda efsane bir rolde oynuyor. biraz saygin olsun

Marvel'ın bi tane Sherlock'u var zaten XD valla güldürdün Allah da seni güldürsün. Sherlock 5. sezon gelicek inşallah ben de bekliyorum ama aynı zamanda büyük Marvel fanıyım Benedict Marvel'a geçince nasıl sevindim bilemezsin

Arkadaşlar 5. sezon bayağı uzayabilir -gerçi hep 4596 yıl bekliyoruz- çünkü Martin Freeman açık açık Sherlock'ta oynamayı istemiyorumlu hoşlanmıyorumlu bir yorum yaptı. Benedict desen sülalesi rahat. -Marvelde oynaması alakasız olarak söylüyorum çünkü çok sevdiğim bir karakteri oynuyor oynasın sfgjkşsd- her neyse iş uzun yani amk ağlıyom burda ben

*Marvelda -yaptığım iğrenç İngilizce cahili yorumumdan özür diliyorum ve kendimi kınıyorum saygılar iyi geceler-

2.senarist açıklama yapmış dizi 2020 den önce çıkmaz herkesin başka işi var en iyisi dizi olduğu yerde kalsın demiş amınakodumun çocugu bizi düşünmüyorki.

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık