"insanlar kötü bir şey yoksa hiçbir zaman "konuşmamız lazım" demezler." -friends

Sherlock tartışma forumu

yeni konu aç Miss Me ?

s4e2 ile beraber İsmi geçen ultra-zeki karakterleri şu şekilde sıralayabiliyorsunuz . Tabi büyük bir tesadüfte olabilir , bilemiyorum :)

Mycroft
Irene
Sherlock
Sherrinford

Moriarty
Eurus
?

Moriarty ile Eurus'un bir ilişkisi olduğunu düşünüyorum, sezonun en sonunda Eurus'un Sherlock'a "miss me?" diye sorabilir.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Ben Miss Me'nin başından beri Eurus'un işi olduğunu düşünüyorum. Sherlock hep Moriarty'ye yordu bütün Miss Me cümlelerini ama Eurus'un Calvinton'dan -bir arkadaş aracılığıyla aldım derken de Moriarty'yi kastediyor bence- aldığı kağıda Miss Me yazısını eklemesini bir çeşit imza gibi gördüm. O yüzden Miss M.E gibi bir kısaltma da olabilir yani Eurus'un M ile başlayan bir ilk adı daha olabilir.

Çok iyi tespit... bu düzene göre Sherrinfordun bir kişi ismi olma ihtimali daha ağır basıyor

sherrinford kim kaçırdım sanırım oraları

ben de kaçırdım o kim

Sherrinford insanların baskı noktasımı neydi? Onları bilen kişiydi sanırım.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Sherrinford u araştırdığımda diğer kardeşleri olarak çıkıyor hatta Arthur Conan Doyle ilk başta onu ana kahraman yapmış sonra Sherlock Holmes u seçmiş diye dedikodular var ne kadar doğru bilmiyorum.

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık