"aşk mı? ne yararı var. tamamiyle hüzün kaynağı." -skins

Sherlock tartışma forumu

Tüm Forumlar > Sherlock > Mycroft ile ilgili bir sorum var

yeni konu aç Mycroft ile ilgili bir sorum var

Mycroft'un sağ elinin yüzük parmağında yüzük var ama Sherlock bir bölümde Mycroft'un ne kadar yalnız olduğundan bahsedip duruyordu yani evli değil ama o yüzüğün anlamı ne o zaman ? Belki biraz saçma gelicek ama aklıma takıldı işte, dizi sayesinde en ufak detaylara bile dikkat etmeye başladım :D Fikri olan varsa aydınlatırsa çok rahatlarım :)

Tek taşımı kendim aldım, tek başıma kendim taktım
Girmesinler havaya!
-Mycroft Holmes

çoğu kişi evli olduğu için mi yüzük takıyor sadece :D

ama alyans o resmen, hiçbiriniz fark etmedi mi yani ? :(

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

daha dizi 9 bölüm. 4. sezon ne getirir bilemeyiz :D kitaplarınıda okumadığım için yorum yapamıcam ama holmes kardeşlere eşcinsel olarak yaklaşılıyor. ne kadar doğru onuda bilemicem :D

sherlock'un olmadığını biliyoruz ama mycroft hala bir sır :D gerçi bir şeyler olsa sherlock illaki imada bulunurdu, yine de gerçekten çok merak ediyorum bakalım neler çıkıcak altından

bence yönetmenin bile farketmediği bi ayrıntı olabilir :P konu işlenir mi bilinmez ama eğer işlenmezse daha bekleyeceğin çok yıl var xd

her şeyi bilinçli yapıyorlar bekleyip görelim o zaman

'BEKLEYİP görelim' hahaha :D Alışık olduğumuz bir şey :D

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Ahaha 2 yılda bir gelen ve 3 bölüm içeren sezonlara ne desek azdır arkadaşlar djskdjf.

Kitaplarını orjinal veya korsan olarak neredeyse hepsini okudum, kimisinde hikayeyi Watson anlatıyor, kiminde 3. kişi, kiminde ilahi bakış açısıyla anlatılıyor-tek birinde, tek kelimesinde Mycroft'un eşcinsel olduğuyla ilgili, sevgilisi olduğuyla ilgili, evli olduğuyla ilgili bir ima yok. Temin ederim.

Dizinin bir bölümünde Sherlock Mycroft'u aramıştı, nefes nefese olduğunu fark edince "..ya da uygunsuz bir pozisyonda yakaladım, ilki daha olası." demişti. Evet, sanırım tek ima bu arkadaşlar, zevki için taktığına eminim. Sonuçta o manikürlü parmaklar boş kalamaz değil mi c:

3 bölümlük bir sezon için toplamda 3 yıl beklemiş olucaz, hesaplarsak gün başına bir saniye bile düşmüyor :( Bizim günahımız neydi :(
Bu arada açıklama için teşekkür ederim :)

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık