"kızlar, erkeklerden daha çok kan görür." -game of thrones

Sherlock tartışma forumu

Tüm Forumlar > Sherlock > Sherlock gibi dizi önerin dizi molaları kısa olsun

yeni konu aç Sherlock gibi dizi önerin dizi molaları kısa olsun

Sherlock'u izledim her sezondan sonra 1 yıl bekledim. Ama sanırım artık bekleyeceğimi sanmıyorum. Adam o kadar rahat ki 4. sezonu yayınlamadan Doctor Strange'i çekti. Oldu efendim biz burada 1.5 yıl bekleyelim sen orada film çek bu ne rahatlık. Biz hayranların her gün okuldan gelince bilgisayar başına oturup ne zaman yeni sezon gelecek diye beklerken sen ara verip film çek. Artık yeter. Sherlock'u izlemesem ne izleyeceğim onu izlersem ne kadar bekleyeceğim.

Dexter

Bekleme sürem olmasın rahat rahat izliyim diyosan final yapmış Sherlock benzeri dizilerden bir iki tanesini önereyim.
Psych | Daha sitcoma yönelik. Çok ciddi bi dizi değil ama Sherlock üzerinden kurulmuş bir dizi. 8 sezon sürdü.
Mentalist | Sherlock'a daha yakın ve normal olayların çözümü dışında sürekli işlenen bir olay konusu da var bu zaten seni dizinin içine çekmeye yetiyor. 7 sezon sürdü.
Lie to Me | Beden dilini ve mikro ifadeleri soruşturmalarda kullanmaları Sherlock'u andıracaktır. Dahası bunları nasıl kullanabileceğin de anlatılıyor. Her ne kadar dizi iptal olmuş bile olsa izlemeye değer. 3 sezon sürdü.
House | Sherlock baz alınarak yapılan bir dizi de bu. Kapı numarası 221B, ilk bölümdeki hastasının adı Rebecca Adler ve ikinci sezonda Moriarty ismini bile duyabilirsin. 8 sezon sürdü.
Perception | Bu dizinin baş rol karakteri şizofrenik eğilimleri olmasına rağmen bunu zekasıyla birleştirip davaları çözmede kullanıyor. 3 sezon sürdü.
Ek olarak da halâ devam etmekte olan:
Elementary | Herkesin bildiği üzere modern Sherlock uyarlaması.

Black list

elementary diyeceğim ama bir sherlock tadı vermiyor,illa sherlock uyarlaması olmasına gerek yok dersen ajan/fbi/polisiye tarzında çok dizi var.the x files dışında bir ajan dizisi bilmiyorum,ama eğer zaman geçirmek istersen uzun bir dizi ve sherlock gibi dizilerden hoşlanıyorsan kesinlikle saracaktır.(dizi sırf fbi değil bu arada,bilimkurgu da var)

dostlar bana bir dizi lazım . öyle bir dizi ki bir şeyler olacak izleyeceksin ama normal , sonlara doğru bir şeyler gösterecek ki oha lan böyle mi olmuş gibi...
Bir nevi Ters Köşe mevzusu :)

Bones

Kardeşim adam o kadar çalışıp her sene karşına kaliteli işlerle çıkıyo yine yaranamıyo, adam kariyerini herkse uydurarak planlayamaz di mi mantıken?
Sanki üşenip te erteliyolar

mentalist kesinlikle

mentalist

The Mentalist

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık