"bu hamburgeri o kadar çok sevdim ki, kıçımdan çıkmasın diye kıçımı dikmek istiyorum." -himym

Skam tartışma forumu

Tüm Forumlar > Skam > evak bitecek mi?

yeni konu aç evak bitecek mi?

henrik evak mahvolacak tarzında bi yazı yazdı ve paylaştı ayrıca her sezon baş couple'lar ayrılıyor evak'ın mahvolması yakındır

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Kullan bunu. Ayrıca başlığa da dikkat et.

Büyük ihtimal bitecektir

niye bitsin ya fragmanda even yaralanırken isak ın hep yanında olduğunu gördük bence bunun bir anlamı var ayrılacaklarını sanmıyorum

"you wish!"

Evak büyük bir ihtimalle bir darbe alacak çünkü hiç bir çiftin 7/24 sorunsuz mutlu olabilmesi gerçeğe her zaman aykırıdır. Açıkçası ben Evak'tan ziyade Even'in daha büyük darbe alacağına, Isak'in ise ona destek olup onu toparlayacağına inanıyorum. Bu darbe Evak arasındaki bir nedenden değil, 3. şahıslar tarafından kaynaklanacaktır büyük ihtimal. Dizinin finalinde onları mutlu göreceğimize inanıyorum çünkü diğer çiftler o konuda daha az umut vadediyor artık, Evak'a nazaran.

Bu arada her sezon çiftler ayrılmadı. Sadece ilk sezonda Jonas ile Eva ayrıldı. İkisinin de kişisel gelişiminin sağlıklı olması adına bu yerinde bir karardı çünkü birisi sevgilisini, diğeri de en yakın arkadaşını sırtından vurarak birlikte olmuşlardı, birlikte oldukları sürece hiçbir zaman gönülleri rahat olmayacaktı. Noora ve William'ın ayrılması hiç bir zaman planlanmadı. Dizinin sonuna dek beraber olmaları planlanmıştı. William'ı oynayan aktör diziyi başka projeler uğruna bıraktığı için mecburen Noora ve William'a ara verdiler. Direk ilişkilerini sonlandırmadılar çünkü her zaman William'ı canlandıran oyuncu misafir olaraktan dizide yeniden görünebilir diye. Yani Noora ve William'ın akıbetini William'ı canlandıran oyuncunun kararı belirleyecektir. O yüzden hemen Even ve Isak ayrılır diye düşünme çünkü iki oyuncuda diziye tam gaz devam ediyor.

yıkılırım tam anlşamıyla

Ah bilemiyorum... İkisini de ayrı ayrı çok seviyorum ama ayrılırsa bile arkadaş olmalarını çook isterim.

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık