"evrenin en dandik kuralı; bir şeye muhtaçsan, asla senin olmaz..." -the simpsons

Skam tartışma forumu

Tüm Forumlar > Skam > Sana'nın talihsiz başı

yeni konu aç Sana'nın talihsiz başı

Şimdi fragmanda Sana'nın Noora'ya çelme takmasıyla zincirleme bir hafif kaza oluyordu, şarkı da ''Ben iyi niyetleri olan biriyim, Tanrım yanlış anlaşılmama izin verme'' falan diyordu o yüzden herkese yardım etmek amacıyla yapıcaklarının kötü sonuçlanacağını düşünüyorum ben. Videodaki sırayla olur diye düşünüyorum ama en sonunda Even'ın burnunun kanaması çok kötü oldu :( Bazıları ölür diye düşünüyor ama Amerikan lise dizisi değil bu unutmayalım, dizinin finalinde böyle bir dram yaşatmazlar bize.

ilk bölümden geliyorum noora ve yousef biraz yakındı ilk çelmenin anlamı bu galiba

Even'in eski okulundaki eski en iyi arkadaşı Mikael, Sana'nın abisinin arkadaş grubunda. Vilde'nin, Even'in eski okulundan aldığı duyumlara göre, Even'in sosyal medyada bir vukuatı olmuş. Şu an için ne Even ne de Mikael sosyal medya kullanıyor. Selfie stick sosyal medyayı simgeliyor. Yani, Even'in geçmişte Mikael ile karıştığı sosyal medya olayı büyük ihtimalle Even'in başına bir iş açacak.

konuya abone kullanıcılar 2

Yukarı Çık