"ama şunu bilmeni isterim ki kendimi mutluyken düşündüğümde yanımda sen oluyorsun." -supernatural

Skam tartışma forumu

Tüm Forumlar > Skam > Yargılamadan Okuyun...

yeni konu aç Yargılamadan Okuyun...

https://www.youtube.com/watch?v=_Pf7vZZ0iW4
Shipim bu artık arkadaşlar. O dili gördünüz mü ? Ayrıca öpüşme sırasında henrik tarjei'ya sakızını verdi eğer tarjei aniden çekilmeseydi henrik öpmeye devam edebilirdi :))))) ship ship ship. Şimdi diceksiniz ki "kiss cam" yüzünden öpüştüler ama kiss cam yüzündende DİLLERİNİ kullanmadılar heralde ve ağızlar arası sakız transferi olmadı relationship goals resmen ayrıca bir röportajda şçyle oldu
R: Henrik ile tuvalette yiyiştiğimi hayal ettim
T: Bende ettim
ve ayrıca bir röportajda tarjei'ya henrik'in iyi öpüşüp öpüşmediği soruluyor henrik çok iyi olduğunu ayrıca kulustede bir öpücük paylaştıklarını ve kimyalarının çok iyi uyduğunu söylüyor ayrıca dizideki karakterede aşık olduğunu söyledi henrik ise tarjei'ın öoüşmek konusunda çok yetenekli olduğunu söyledi ve bunları nerden öğrendiğini merak ettiğini söyledi
uzun lafın kısası iki günya da iki ay neyse bekleriz ama BUNLAR BİRBİRLERİNE AŞIK. sonuçta lea ile çıkması henrik'i hetero yapmaz?
ve igde bir postunda annesi "henrik olduğu kişiden memnun ve gurur duyuyor sizde öyle olmalısınız" diyor belki de lea ile çıkmasının sebebi dedikoduları azaltmaktır ya da biseksüeldir? her iki türlüde tarjei'a öyle yada böyle bir şeyler hissetiğini düşünüyorum sadece arkadaşlar kiss came çıkınca dillerini kullanarak öpüşmezler ayrıca videodaki ikisininde mimiklerini gördünüz mü?
tarjei röportajlardan dolayı biraz rahatsız görünüyordu ama genel olarak fanlarıyla durumuna bakarsak ve sosyal medyada aktif olmadığını göz önünde bulundurursak utangaç birisi belki de hissetiklerini söylemekten çekiniyordur?
ne kadar sosyal medyası olmasa bile sevgilisi olsa mutlaka bir şekilde ortaya çıkardı. Lea'yı sevmediğimden değil seviyorum ama bunları shipliyorum
bir çok kişi eminim diyecekki isak even henrik tarjei değil onları shipleyemezsin ama nedense o'broden ve nian fanları hala çok hoş karşılanıyor ve saygı duyuluyor? fandomda bir ara bu yüzden kavgalar başlamıştı bence kimin neyi shiplediğine saygı duymalıyız (tabii bundan kastım aktörlerin üstüne baskı kurmak ya da onları utandırmak değil) ben sadece fikrimi belirttim

slow motionda izlersen iyi olur

Tarjei çekilip Henrik'e 'dur sonra devam ederiz bakışı attı resmen çıldırdım dfovhdfıncnvs

Şimdi karşısındaki Tarjei o yüzden hiçbir şeyden emin olamayzı. Tarjei çünk. Allahım çok tatlılar aklıma geldikçe kalbim titriyo

bana henrik ve leanın ilişkiside az fake geliyor sanki dedikoduları durdurmak için çıkıyorlarmış gibi ısldfhjlk

kiss cam fikri dahi bizim milletin çoğunluğunu delirtir, değil ki iki aktör rollerinden biçilmiş bir espri yapsınlar. bizde olsa şimdiye ikisi de hastanelik olmuşlardı bir yerlerde linç edilip. bizim ülkemiz için hayal bile edilemeyecek bir gerçeklikte yaşayan iki aktör onlar. gençler, saygın bir ödül kazandılar ve bu konuda espri kaldıran, gençlerine açık fikirli olmayı öğütleyen bir ülkede yaşıyorlar. biz ortadoğudan 'ip var kesin' moduna giriyoruz hemen. ip yok bence. henrik'in her platformda sürekli tekrarladığı 'natural connection', tarye'nin sürekli tekrarladığı 'henrik o kadar yakışıklı ki' sözleri sadece rollerine girme ip uçları. ülkelerinde de dünyanın geri kalanında da hayranlık uyandıran şey öncelikle dizinin zenofobi karşında aslanlar gibi durup, bunu gençlerin arasında tartışacak naif ortamlar yaratmada çok başarılı olması.

TELİF HAKKI YEDİ VİDEO AÇILMOYOR

Tarjei ile Henrik'in arasındaki diyalog çok iyi gerçekten de. Ödüllerden birini topluca sunarlarken de hemen birbirleriyle gözleriyle konuştular.

ip var kesin denir ya hani... kesin sakız var. değiş tokuş :))

Videoyu burdan izleyebilirsiniz:
https://www.youtube.com/watch?v=4uWDiTR488w
-Tarjei'nin bakışı-

buram buram ship ship

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık