"İnsanlar güce saygı duyar, dürüstlüğe değil.” - Frank Underwood

Skins tartışma forumu

Tüm Forumlar > Skins > Skins gibi diziler?

yeni konu aç Skins gibi diziler?

Skins'i yaklaşık 3-4 ay önce bitirdim. son iki sezon son jenerasyonu beğenmediğim için çok hızlı izleyip bitirmiştim. şimdi bile pişmanlık duyuyorum. aradan aylar geçti ama hala içimde o dizinin doldurabildiği bir boşluk var. abarttığımı düşünüyorsunuz muhtemelen ama bu dizide hep kendimden bir parça buluyordum ve çok anlamlıydı. şimdi karakterlerini bile özlüyorum. sonrasında My Mad Fat Diary, The Red Society gibi arkadaşlık dizileri de izledim ama hiçbiri beni tatmin etmedi. Varsa sizin bildiğiniz böyle dizi, önerir misiniz? ya da sadece skins hakkında da konuşabiliriz yazın işte bir şeyler.

ben çok severdim skinsi.gerçekten skins gibi bir dizi bulmak zor ama ben izlemediysen misfitsi izlemeni öneririm.ya ilk jenerasyonu ne severdim.pek seveni yok ama son jenerasyona ayrı bir gençlik dizisi gibi bakılırsa seviliyor.tabi ki de 2 jenerasyondan sonra biraz sönük kaldılar.cassie,sid,chris ilk jenerasyondan çok sevdiklerim o wild world,cassie'nin elma yerken ağlaması this is my city diye bir şarkı çalınması,chris'in ölümü.1.jenerasyon başkaydı.2.jenerasyondan naomi'yi çok beğeniyordum onlar nasıl mavi gözler,platin kısa saç filan...jj ve pandora biraz sönük kaldı aralarında diye düşünüyorum.ya da ben onlara çok ısınamadım.cook'u da sevmiştim.effy tabi ki de çok güzel,idol filan ama benim için naomi bir başkaydı.red society'i ben de izledim yani gidiyordu işte daha fazla oynasaydı izlerdim erken iptal oldu.my mad fat diary'i çok sevmedim ama skins'ten sonra misfits iyi gitti.

this is england izlemeni tavsiye ederim. mini dizi ve bir filmle başlıyor. yerine geçmez ama acısını dindirir

this is england güzel gerçekten

The borgias izle öyle veletlerin izledigi dizileri bırak artık çok 2008 tarzı şeyler onlar

Blue mountain state

@Daisy Blue mountain state fazla gelir ona :D

Skam'a bakabilirsin sanırım..

one tree hill

skamı kesinlikle izle derim aynı bölümleri kaç kere izledim hatırlamıyorum. Mükemmel bişeydi

my mad fat diary ve misfits izle derim ikiside efsane

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık