"birini tanıdığını sanıyorken sonra bir bakıyorsun aslında hiç tanımıyormuşsun." -dexter

Slasher tartışma forumu

Tüm Forumlar > Slasher > Sizce katil kim ?

yeni konu aç Sizce katil kim ?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Açıkçası diziyi AHS 1. sezona benzettiğim için katilin kim olduğunu tahmin ediyor gibiyim,önce eşcinsel çiftten şüphelendim fakat malumunuz artık şüpheli değiller,ve benim için en büyük şüpheli eşcinsel çiftin arkadaşları sarışın kız ve Sarah'ın kocası...

Sizce kim olabilir ?

polis olan var ya cam henry mi her ne boksa işte ondan acaip şüpheleniyom

aynen bende sarışın polisten şüpheleniyorum (Cam)

Aynen sarışın polisten bende şüpheleniyorum.

bence sarışın polis yardım ve yataklık ediyor sadece katil o değil.Katil hepsinin günahını bilen birisi peder olabilir.

karışık akıl oyunları içeren bir dizi peder olabilir cam olabilir birde o manyak avcı olabilir görünürde ama şu şerif camın üstü olan polis fazla rahat olması ile beni işkillendirdi katil o bile olabilir.

muhtemelen sarah'ın kocası diye düsünüyorum. çünkü ne zaman olay olsa sonradan geliyor ve sonuçta gazeteci kim ne günah işlemiş, neler yapmış kolayca öğrenebilir. + herşey onlar kasabaya gelince başladı. oyum kocası üzerine.

OLASILIK 1 Esas kızımız psikolojık manyak 2 kısılıklı olayları başkası yapıyor gıbı gorup kendısı yapıyor.,
2). olasılık eşi gazeteclık odulu almak ıstıyor oyuzden cınayetlerı yenıden ıslıyor
3) papaz hiç bir sebeb yok can sıkıntısı kılık

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık