"ama şunu bilmeni isterim ki kendimi mutluyken düşündüğümde yanımda sen oluyorsun." -supernatural

Smallville tartışma forumu

Tüm Forumlar > Smallville > Başlamalı mıyım?

yeni konu aç Başlamalı mıyım?

Başlasamı mı? Karasız kaldm :/

Kesinlikle başla 10 sezon olduğuna bakma sarıyo dizi bende görmüştüm bu diziyi geçen sene hiç başlamam falan diyodum ama iyiki başlamışım hakaten çok güzel bazı bölümler sıkıldım ama olsun bide konusu yavaş ilerliyo zaten ilk 4 5 sezon klasik nerdeyse her bölüm başka biriyle uğraşıyolar the flash daki gibi.. bide ara ara sevdiğim oyuncular geliyo o iyi oluyo dördüncü sezonda spn den dean vardı bi bölümlük alpamız scott gelmişti tabi o zaman daha küçük :D daha varda senin kullanıcı adına göre bunları tanırsın diye şey ettim bide şey flash var ama burdaki barry allen değil bart allen ımpulse burda takma adı ama pek oynamıyo az geliyo çok az 40 yılda bi asdf flash izlediğine göre arrowuda biliyosundur oda var o altıncı sezonda giriyo sürekli değil ama gene oynuyo baya öyle bi kaç kahraman daha var işte black canary falan filan işte bu arada dizi deyince aklıma gelen ilk 3 diziyi adın yapmışsın tuttum seni dostum :D

bi de sherlock var ama onu yazacak yer bulamadım dfjfdsndsjvn

bi de sherlock var ama onu yazacak yer bulamadım dfjfdsndsjvn

sherlocku izlemiyom düşünmüyomda izlemeyi A:SDa ama dizi bulamayıp smallville başladığım gibi başlayıpda çok beğenirsem bilemem jsjdjsj 9.sezondayım ben bugün geçtim bu gidişle 10 gün sonra dizi arayışları başlıcak

kesinlikle başlamalısın yakın bir zamanda bitirdim 10. sezonu hayatımda büyük bir boşluk oluştu

Spn bittikten sonra buna başlarım o zaman, teşekkürler

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık