"geleceğim nasıl olacak bilmiyorum ama şunu biliyorum ki seninle birlikte olacak." -the o.c.

Smallville tartışma forumu

Tüm Forumlar > Smallville > dizideki en sevdiğiniz/sevmediğiniz karakterler

yeni konu aç dizideki en sevdiğiniz/sevmediğiniz karakterler

öncelikle diziyi bitirmeyenler fazla bakmasın büyük ihtimal spoiler içerecek .admin sende fazla kızma :)
Sevmediğim değil ağır neffreeet ettiğim karakter : LANA LANG ÖNCELİKLE BURDAN SENİN amk gerizekalısı kaşarı sütaş ürünü seni o kadar şeyden sonra y******m tuzlu diyene koştun dizide yatmadığın erkek kalmadı tebrik ediyorum tek kişilik dev genelev kadroluğu yaptın dayak yediğin sahneleri görünce sanki yunan dövüyolar gibi sevindim tek kızdığım senaristin sana grup yaptırmaması oldu bi ölmedin gittin 9 sezon seni görmek zorunda kaldık diziyi bitirenlere sorun kimse sevmez lanayı komşunun oğluna yeni alınmış bisiklet gibi elden ele dolaştın bi tur o bindi bi tur bu bindi folloş oldun ohhh rahatladım birz
Dizide sevdiğim karakter : süpriz değil çocukluğumun kahramanı CLARK KENT yanlışıyla doğrusuyla aptallığıyla babasını (jor-el) dinlememesiyle aptal aşık gibi her seferinde lana lana lana diye böğürmesiyle bir numarasın tom welling de iyi canlandırmış karakteri her bölüm 2-3 dk yeri öptürdüler ama neyse gari lana sövmemle bayaaaaa rahatladım dahada yazardımda admin kızar sonra :D

mesajını okuyunca benim içimdekileri başkalarıda hisediyormuş diye sevindi
not:
sen sövdüğün her laf aynı benim içimden çıkmış kadar ben rahatlatığın içn tşk

Bnm En Sevdiğim Clark En Nefret Ettiim Lana,Lex

darksaid süpermanle kapışmalırı efsane new gods çok iyi yapmışlar ya artı lana ilerde yaşlanınca yaşlı batmani savuncak bir numaralı sürtük

Benim dizide en sevdiğim karakter Lana Lang niye seviyorum bilmiyorum ama kesinlikle benim için açık ara en iyisi Lana Lang bazı kaşarlıkları olmuş olabilir ama ben pek takmadım .

En sevmediğim karater aslında pek karakter diyemem soyadı Luthor olan ve onlarla ilişkisi olan herkesten tiksindim dizide ve şu anda Supergirl dizisinde bile hala tiksiniyorum soyadı Luthor olan herkesten nefret ediyorum.

Not: Sizin bu Lana'ya olan nefretiniz nerden geliyo anlamıyorum ilk sezonlarda gayet tatlıydı bence ben diziyi bitirdikten sonra sırf Kristin Kreuk oynuyo diye Beauty and the Beast izlemeye başladım.

En sevdiğim clark ve lois en sevmediğim lana ve lex

Kid Flash

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık