"dünyada görmek istediğin değişimin parçası ol." -prison break

Star Wars Rebels tartışma forumu

yeni konu aç Sezon finali

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Sezon finalinde kanan kör oluyor moul u görüyoruz ve muhtemelen ölmüyor darth vader da ölmüyor ama asoka nın durumu belilrsiz ezra ise sith olma yolunda gidiyor ama nasıl kanan kör olarak napıcak hikayede nasıl oluyor ezranın gözleri kırmızıya döndü ve o zith zımbırtısını açtı güçleri artacakmı anakin geri dönme ihtimali varmı ? ayrıca sezon finalini izleyemediyseniz dizilabın daha yüklememesidir başka sitelerde mevcut.

Anakin nereye dönüyor :p Filmlerde anakinin ne olduğu belirli zaten :D Ve ezra sith olacak ama ne kadar korkunç bir sith olacağı tartışır diyorum yeni filmdeki kayloren silahı ezranın ürettiği bir ışın kılıcı olarak geçiyor :) Ezra ne kadar sith olur bilinmez biraz ortada kalacak gibi düşünüyorum. Ezradan korkup ihanet edebilirler bu da ezrayı farklı bir yola çekebilir ama eminki bu yol vader yolu değil imparatorluk değil biraz daha güçle uğraşan bir sith olacak gibi duruyor.

Şimdi öncelikle Ezra'nın kesinlikle Sith olacağı belli değil, zaten ya bir "Sith gibi düşünebilmek" ya da Sith olmak gerekiyor bir Sith holokronunu açabilmek için. Güçleri zaten her bölümde artıyor, her gün çalışıyorlardı Kanan ile zaten.

Anakin'in geri dönmesinin bu dizide görünmesi imkansız. Bu dizi, 3. ve 4. filmler arasında geçiyor. Anakin, 6. filmin sonunda tekrar görülüyor, o yüzden Anakin'i bekleme :D

klon savaşlarında anakin muhteşemdi filmleri izledikten sonra onun vader olduğunu öğrendim bana bi hassiktir çektirmişti peki eski jedilerden bir kaçını görme ihtimalimiz varmı ?

3.sezon 10.bölüme göre eski jedilerdan birini hem de sevdiğimiz bir tanesini göreceğiz

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık