"hayvanlar gibi dövüşürsek, hayvanlar gibi ölürüz." -doctor who

Star Wars: The Clone Wars tartışma forumu

Tüm Forumlar > Star Wars: The Clone Wars > İzleme sırası(film ve dizi)

yeni konu aç İzleme sırası(film ve dizi)

Star wars izleme sırası nasıldır ya bazıları 4-5-6-1-2-3 diyo bazıları başka diyo tam anlayamadım biri açıklayabilir mi

eğer Darth Vader'ın kim olduğunu biliyorsan 1-2-3 diye gidebilirsin ama bilmiyorsan 4'ten başlayıp çıkış sırasına göre izle bence

4 5 6'nın efektler çok berbat baya sıkar seni efektler sorun olacaksa hiç izleme derim

Bence efektlere hiç bakmadan 4 5 6 ile başla. Star Wars filmlerini izlemek için en güzel sıradır. Başta yeni evreni anlamaya çalışırken zorlanabilirsin ama sonra iyi ki bu sırayla izlemişim diyeceksin. Hem 1 2 3 de 4 5 6 nın çoğu kişi tarafından izlendiğini kabul ettiğinden bu evreni çok tanıtma çabasına girmiyor. Tabi bu benim fikrim. İnternette bazı platformlarda bunu uzun uzun tartışmışlar onlara da bakabilirsin. İyi seyirler...

Hikaye sırası '1 - 2 - CloneWars - 3 - Han Solo - Rebels - Rogue One - 4 - 5 - 6 - 7 - 8' Olarak izleyebilirsin. Yapım tarihi olarak '4 - 5 - 6 - 1 - 2 - 3 - Clone Wars - Rebels - 7 - Rogue One - Han Solo' Şeklinde. Çizgi roman ve Romanları dahil etmedim. Hikaye sırasıyla izlemeni tavsiye ederim, daha anlamlı olacaktır.

Keyfine göre, ama benim önerim, 1-2-3-Rogue One- Star Wars: Solo Story- 4-5-6 izlemen. karakterleri daha iyi tanırsın

4-5-6-1-2-3 olarak izlemen daha iyi olacaktır Darth Vader'ın kim olduğunu bilip bilmemen önemli değil , 1-2-3-4-5-6 diye izlersen ilk yeni çıkanları izlemiş olduğun için 4-5-6 sıkabilir seni efekt zayıflığından ve ışın kılıcı savaşlarının dandikliğinden.

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık