"neden aynı duyguları hissettiğim insanlarla farklı şehirlerdeyim ki?" -how i met your mother

Star Wars: The Clone Wars tartışma forumu

yeni konu aç Türkçe Dublaj isteği

Star wars klon savaşların Türkçe dublajı gayet güzel hazırlanmış siteye dublaj seçeneğide koymanız mümkün mü?

Bence de çok güzel olur

Bence gerek yok . Her şeyin bir düzeni bir kuralı vardır . Yabancı dizinin de altyazılı olması şarttır benim için . Çünkü film gibi 2 saat değil , 6-7 sezon boyunca aynı karakterlerle yatıp kalkıyorsun . Türkçe dublaj yerine kendi orjinal sesleriyle , vurgulamalarıyla vs . izlemek hem seyir zevkini arttırıyor hem karakterle bütünleşmeni sağlıyor hem de yabancı dil konusunda yardımcı oluyor . Bence dublaj değil alt yazıya yönelmelisin .

tayfun1217 Tamamen katılıyorum, ayrıca dublaj güzel olmuyor, karakterin o anki duygularını tam yaşatamıyorlar dublajla ama yinede herkesin zevki ayrı tabii...

Dublajdan dublaja değişir hacı bazı dublajlar altyazıdan daha güzel bizim daha rahat anlayabilecegimiz şekilde sunuluyo

star wars' clone wars siz hiç dublajını izlediniz mi bazen öyle dublajlar olurki orjinal sesinden daha iyi duygu verir mesela rockyi seslendiren adam bi bağırıyor orjinaliden daha iyi bu artık nesnel olmuş bence herşeyin dublajı boktan diyebiliriz ama clone wars ınki değil

tamam dublaj yok anladık. bari altyazı gıdıp durmasın hata verıyo bu dızıyede onem verın rebels ile hala iş yapıyo boş vermeyın

Altyazıyı güzel yapsalar dublaj ne derdim de doğru düzgün altyazıyı yapamamışlar

+1 tayfun

Oynayan adamın orjinal sesinden daha iyi nasıl duygu verebilirler bende onu anlayamadım.

genelde altyazı tercih etsemde star wars'ün dublajı fena değil aslında izlenebilitesi yüksek.

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık