"suya dinamit atana kadar balık tutmaya devam edebilirsin." -the big bang theory

Stitchers tartışma forumu

Tüm Forumlar > Stitchers > Yoklukta izlenir

yeni konu aç Yoklukta izlenir

foreverin yoklugunda izombie izledik izombie yenibölüm gelene kadar izlenebilir

Yokluk dizisi değil çok hoşuma gitti

Yokluk dizi gibi bir değerledirme yapılması bence yanlış birşey. Böyle diyerek diziyi küçümsemiş , belkide diziye başlamadan önce yorumlara bakan birçok kullanıcıyı yanlış yönlendirmiş oluyorsun. Bunun yerine başka dizilerle kıyaslayabilir. Oyunculukla ilgili yorum yapabilirsen dahada yönlendirici olur.

Bunun dışında benim hoşuma gitti.

Yokluk dizi gibi bir değerledirme yapılması bence yanlış birşey. Böyle diyerek diziyi küçümsemiş , belkide diziye başlamadan önce yorumlara bakan birçok kullanıcıyı yanlış yönlendirmiş oluyorsun. Bunun yerine başka dizilerle kıyaslayabilir. Oyunculukla ilgili yorum yapabilirsen dahada yönlendirici olur.

Aynı yorumu üç defa yazan biri beğendiyse, kesin izlenir. Bu arada dördüncü yorumu merakla bekliyoruz :) Yorumlar birinci sezon bitti ise eğer, ikinci sezona belki :D

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık