"Gerçek cesaret nedir biliyor musun? Ne hissedersen hisset ağzını kapalı tutmaktır." - Frank Underwood

Stranger Things tartışma forumu

Tüm Forumlar > Stranger Things > Beyond Two Souls = Stranger Things

yeni konu aç Beyond Two Souls = Stranger Things

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Öncelikle bu yazıda "Beyond Two Souls" oyunun konusundan bahsedicem ona göre :D neyse Jodie Holmes adında bir kızımız var ve doğduğu günden beri ona bağlı olan, Aiden isimli görünmez bir varlıkla birlikte.ve dizideki gibi gücleri ona yaptırabiliyo bazen kontrolden çıkıyor falan burun kanaması olayı var.ama 2. dünyadaki ruhani yaratıklar bu kızı rahat bırakmıyo ve işler kontrolden çıkıyo(8 yaşında falan) ve ailesi bunu kliniğe yatırmak zorunda kalıyo kısa kesersek ordakilerde onu silah olarak eğitmeye çalışıyolar ve 2. dünyaya kapı açıyolar ve o kapıyı sadece Jodie kapatabiliyor.

Dizi ile nerdeyse aynı Aiden kısmı hariç (aydın-elevın benziyo mu ne şalskfşlaskds)

aslında az çok almışlar gibi gelmişti ama dizideki gerçek annesine çocuğun öldüğünü söyleyip ilaç ile delirtme çabasının aynısı oyunda var ...

Şunu söyleyebilirim diziyi beğendiyseniz ve konsolunuz varsa (oyun PC de yok maalesef ) OYNAYIN!

beyond two souls a benziyorsa izleyeyim o zaman ben ndcjdncoıd çok merak ettim şuan diziyi

Kesinlikle! 2. bölümden beri aklımda o vardı. Bir tek ben öyle düşünmüyormuşum :)

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık