"ne derler bilirsiniz; ağzı olan konuşur. söyleyecek güzel bir şeyleriniz yoksa belki sadece çenenizi kapatmalısınız." -gossip girl

Supergirl tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supergirl > Sizce izlemeli miyim?

yeni konu aç Sizce izlemeli miyim?

Bilim-kurgu çok beğenerek izlediğim bir kategori. Peki bu diziye yorumlarınız neler? Hem merak ettim hem de kararsız kaldım.

dostum eğer dizi konusunda seçici isen,çizgi romanını okuduysan,kaliteli diziler izliyorsan buda flash gibi kötü bir dizi kabız eder seni ama çizgi romanını okumadıysan okadar çok detaya dikkat etmiyorsan veya yaşın 12-15 arası ise eğlenirsin zaman geçirmelik izlersin şahsen bana göre 1.sezon çok berbattı 2.sezonda biraz yükselttiler kaliteyi ama yinede çok güzel olduğunu söyleyemem zaman geçirmelik izleyebilirsin

supernatural izlemediysen izle. ayıp edersin efsane dizi.

dbm

yaşım 20-25 arası, demek ki sevemeyeceğim ve ayrıca supernatural izliyorum teşekkürler yorum için arkadaşlar :)

dbm dostum bilim-kurgu oasis diye yeni bir dizi geldi ilk bölümü gayet güzeldi çok da güzel devam edecek gibi bir his var içimde onu izleyebilrsin izlemediysen netflixin daredevil jessica jones luke cage i izleyebilirsin bazı arkadaşlar beğenmesede benim gayet beğendiğim dark matter ı izleyebilrsin into to the badlands öneririm çok kaliteli bir dizi
kardeş yada şöyle diyeyim
flash,arrow,süpergirl,iron fist ve legends of tomorrow izleme zamanını boşa harcama diğer bütün bilim kurgu kategorisini izleyebilrisn :D

dbm

çok teşekkürler :D

zevkler ve renkler tartışılmaz, bence ilk bölümü izle öyle karar ver birşey kaybetmezsin

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Kesinlike izlemelisin fakat her bölüm aynı konu üzerinden ilerliyor. Bir kötü gelir ve Supergirl onu öldürür yine de ne bekliyorduysam?

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık