"en başarılı evlilikler yalanlar üzerine kuruludur." -house m.d.

Supergirl tartışma forumu

yeni konu aç Superman

dizide clark kent gözükecek mi ????

yayınlanan son bölümde bi sahnede süperman var

onu izledim normal iş birliği yapacaklar'mı ?

dc nin anlaşmaları gereği süperman ve batman isimleri kullanılamaz.hatta bu dizide de süperman den çelik adam mavi dostumuz vb diye sesleniyolar...şu anda batman ve süperman dc nin filmleri için büyük bir önem taşıyolar ve o ikisi dizilerde kullanılamıyor malesef.belki ama belki sezon finalinde bi şeyler olabilir ama o da ufak bi konuşma ya da belli olmayan bi görüntüden ibaret olur gibime geliyo yani daha fazlası olmaz...o anlaşma ne zamandan beri var bilmiyorum ama smallville de de bir sürü süper kahraman gelmişti batman yoktu hatta bruce wayne bile yoktu gotham ismi sadece bir kez geçmişti.demek istediğim batman ve süperman i dizilerde göremeyeceğiz...ama arrow ve özellikle flash gerçekten tuttu.gotham da başlangıçları görüyoruz.2020 gibi tarihlerde batman ve süperman nin dizileri görebiliriz gibime geliyo...

Bu sezon görünmeyeceği kesin gibi. Ama 2.sezonda falan görünebilir. Tabii umutlanmayın hiç, görünse bile onu bir bölümcük görürüz bence o da Clark Kent olarak.

bence 1. sezon finalinde olcak

tom welling olsun tekrar yav bence

batman ve superman in isimlerinin dahi geçmemesinin sebebi batman vs superman filmi çıkana kadar yasak olması film aslında 2010 yılında çıkacağı için anlaşma yapılmışdı film posterini ı m legend(2007) filminde görebiliriz bknz. http://media.comicbook.com/uploads1/2014/10/superman-batman-movie-i-am-legend-e8ffxcyc-108251.jpg ve film ertelenince film çıkana adar bu anlaşma korunsun dendiği için bu durumdayız.Yani BvsS filminden sonra dizilerde sık sık adının geçmesini ve gözükmesini umuyorum.

"AMRTATY" sana katılıyorum. Hatta belki ilerleyen zamanlarda flashpoint pardox yapıp dizi ve film evrenlerinide birleştirebilirler. :/

Ayrıca dizide süpermeni dakdik bi adam oynayamaz onun için ayrı bi bütçe ayırması gerekir nede olsa süpermen şu anda süpermeni oynayan adam bence nerdeyse bedava yemeğe çalışıyordur

eğer gözükürse tom welling olmalı bence

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık