"ne derler bilirsiniz; ağzı olan konuşur. söyleyecek güzel bir şeyleriniz yoksa belki sadece çenenizi kapatmalısınız." -gossip girl

Supergirl tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supergirl > the flash savitar kimliği (spoiler içerir!!!!)

yeni konu aç the flash savitar kimliği (spoiler içerir!!!!)

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

yaklaşık olarak The Flash'ın 3. sezon 8 ile 9. bölümlerinde savitarın gelecekteki Barry olduğunu söylemiştim ve bugün kü bölüm itibari ile tahminim doğru tutmuştur

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Bende sürekli gelecekteki barry olduğunu düşünüyodum ama sonra saçma gelmeye başladı çünkü gelecekte zaten barrynin farklı bi hali vardı ve bunada future flash deniyordu koşarken arkasında kalan yıldırım kırmızı değil mavi falandı ve öldürme konusunda hiçbi sorunu olmayan sorunlu bi karakterdi neden böyle oldu ki ? future flash ve savitar kimliği farklı karakter olmalarına rağmen aynı karakterin gelecek halleri yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum ya :D

konuyla biraz alakasız olucak kusura bakmayın ama neden the flash ve arrow telif hakkı yemişken supergirl yememiş hatta prison break gibi en baba diziler bile dizilabde telif hakkı yiyor dizimag vbde yemiyor bunun sebebini bilen var mı

saten kaç bölümdür allah razı olsun çevirmenler de ben gelecekteki flashım şeklinde çevirdikleri için kim olduğunu anlamıştık.....

bu dizinin amk buraya bunun için gelmedim, prison break i izleyebileceğim bir site var mı

dizimag de izleyebilirsin

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık