"kusura bakma seni mükemmelliğimin sesi yüzünden duyamıyorum." -how i met your mother

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > 11. Sezonda Kimler Geri Gelmeli ? (Spoilera kaçabilir)

yeni konu aç 11. Sezonda Kimler Geri Gelmeli ? (Spoilera kaçabilir)

Görüşleri alayım huntercıklar. Kesinlikle Gabriel ve Balthazar diyorum. Bobby'yle John da cok hoj olirdi bence der başka yanıt beklerim.

Charlie, Lucifer, Gabriel ve Balthazar. Bobby belki ama John'u istemiyorum. Aile meseleleri olunca biraz sıkıyor gibi.

bobby dönmeli yani dönmezse olmaz
charlie nin dönmesini isterim kızı çok seviyordum ya
lucifer falan gelse iyi olur idolüm dfgs

karanlığı daha önce tanrı ve oğulları yendiği için bende luciferi felan bekliyorum ama tanrı da dahil olursa şaşırmam.

kevin dönsün

Lucifer ... Balthazar ...Kabilin Mührü :D...Leviathanlar derim neden derseniz gördüğümüz en güçlü yaratıklar ve onlara karşı savaşmaları gerçekten insana çok zevk veriyor ve daha heyecanlı olduğunu düşüünüyorum

lucifer

boby kevin charlie ve özlellikle meg

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

şahsen ölen bütün avcılar ve özellikle Gabriel gelsin isterim ama spoiler videosu ve 10x23te Ölüm'ün söylediklerinden yola çıkarak başmeleklerin geri geliceğini ve tanrının dizide ilk defa (tanrı olarak) boy göstereceğini düşünüyorum (tanrı olarak dedim çünkü 200. bölümde Chuck'ın ortaya çıkması çoğu izleyici gibi bana da tanrı olduğunu düşündürdü, çünkü sadece bi elçi olsaydı aynı zamanda Kevin da elçi olamazdı)

charlie dönmeli diziye çok neşe katıyo o kız :D
bobby ide özledim yani oda dönse keşke

ruby çok özlediiiimmmmm

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık