"üzgünüm ama gayet mantıklı konuşuyorum. sadece siz anlayamıyorsunuz." -doctor who

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > 2.ci Kıyamet (Spoiler)

yeni konu aç 2.ci Kıyamet (Spoiler)

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Evet beyler ilk kıyamet bittigi sırada lüsiferin sözleri ve olayların gidişatı 2.ci kıyamet olasılıgı gösteriyordu

ve dean gelecege gitigi bölümü hatirlayacak olursanız o gelecek yeni sezon olacak :)

lucifer ölmedi sadece bedenden kendisini uzaklaştırdı ve sam in aklını çelip yeniden sam in vicuduna girecek castiel güçlerini kaybedicek özü kaybolucak

dean de seam i öldürmeye çalışacak

gelcegi gördügümüz bölüm biraz deyişk olabilir ancak son aynı olacak

Aynı Mıchael in dedigi gibi yazıldıgı gibi son bulacak :)

Nereden Biliyosun Acaba Her An Herşey Olabilir

dediğin saçma

Sen ne biliyorsun aptalmsın tahmın yurutuyruz dızıyı bız yazmıyoruz o gereksız beynınle ötede yaşa

Yalnız sen tahminimce yazmamışsın şöyle olucak böyle olucak demişsin ayrıca en azından benim beynim var sende o da yok

Tahmınnini söylerken olacak bitecek ulaşamayacak ulaşacak gibi kelimeler kullanmadan tahmin yaza bilecekmisin

Sen git bi dil bilgisi öğren önce ;)

Hiç biri tutmadı :(

Bana göre de tam tersi;

Deanin geleceğe gittiği bölüm o sezonda dean michaela (veya sam luciye -tam hatırlamıyorum-) evet derse olacakları gösteren alternatif bir gelecekti, öyle bir şey olmadığı için o gelecek gerçekleşmeyecek. Gerçekleşecek olsaydı da geçen sezon gerçekleşirdi çünkü beş yıl sonrasını göstermişti.

Lucifer BENCE kesinlikle öldü çünkü amara öldürdü onu amarayı da kandırıp bedenden kaçacak değil herhalde.. kaçacak olsa da melekler bedenden o şekilde çıkmıyor bildiğiniz gibi. Bu olanlardan sonra luci asla samin aklını çelemez bence.. Castiel a herşey olabilir artık bilemiyorum..

Dean sami öldürecek demişsin kesinlikle öyle bişey olacağını sanmıyorum dizi kardeşlik üzerine hatta tamamen dean ve sam kardeşliği üzerine kurulu olduğu için dean sami ya da sam deani öldürmeye çalışırsa çok büyük saçmalık olur..

Nasıl son bulur bilmem ama o bölümdeki gibi olmayacağını düşünüyorum çok saçma olur çünkü o kadar olay yaşa yaşa altı sezon önceki olayla son bulsun..

Gençler şimdi spoile tıklasam da açacaksınız o yüzden diyorum ki
11.Sezon finalini izlemeyen varsa okumaya devam etmesin pls.

Şöyle ki Luci artık hayırlı bir evlat. Chuck la barıştı biliyorsunuz. Adam daha ne uğraşsın be... Karşılıklı bira içtiler^^ Ayruca Çak ve Amara da buralarda yani kıyamet olsa el atarlar. O değil de dean amarayı bir götüreydi keşke.

hunter272 izlemedin heralde cas dediki içimde deyil ancak ölmedi dedi

lucıfer ölmedi diye söylediler zaten

Castiel her sezon başı özünü kaybediyor ki zaten

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık