"insanlar hayatın boyunca kim olduğunu söyleyip duracak. yapman gereken onlara ben buyum demek." -once upon a time

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > Acilen Diziye Final Vermeniz Gerekiyor

yeni konu aç Acilen Diziye Final Vermeniz Gerekiyor

Boku çıktı artık tamam bende spn fanıyım da konu bulamamaya devam ederlerse Tengriyi öldürecekler yakında.Yok o luciferin oğlu falan filan 1 sezon onla uğraşçaklar da biz sıkılmadan izliyecez.Crowley Castiel kabak tadı veriyor ölmeyeceklerini biliyoruz artık ölümler başlasın Rowena ile bunun sinyali verildi devamı gelsin Dean Reyiz ve Sam ikisinden biri kurtulsun ya da bu işi bırakıp bodrumda sakin bi koya yerleşsinler

dizi gayet iyi gidiyor bu dizinin havasını ortamını bulamazsınız abi ayrıca oyuncular bitti diyene kadar bitmeyeceği söyleniyor yıllardır bitirmesinler de sıkıldıysanız lütfen izlemeyin bu memnuniyetsiz yorumlardan yoruldum artık eleştiri yapacaksanız yapın konuyu eleştirin senaryonun çarpıklıklarını eleştirin ama yok sıktı yok kabak tadı veriyor bilmem ne size ancak tek bir çıkış yolu var bırakın gitsin zaten sıkıyosa ne diye izlenir ki bi dizi

Dizilerdeki kesin ölümler heyecanı artırıyor ve karakterleri daha bir sevmemizi sağlıyor aslında evet ama şu bir gerçek ki SPN karakterlerin ölüp gideceği bir dizi değil. GoT gibi çok sayıda ve birbirine yakın ağırlıkta rolleri yok çünkü. Crowley ve Cass'ten biri ölse dizide büyük bir boşluk oluşur. Sam ve Dean'den birinin gitme olasılığı bile yok zaten, düşünsenize o zaman SPN diye bir şey olmaz. Ki Bobby (ah be Bobby...) öldü ve ben onun yokluğunu ciddi şekilde çekiyorum. Her yeni sürem (sezon) "Acaba Bobby döner mi?" diye düşünüyorum-ben Rowena'nın ölümüne de üzüldüm örneğin. Sevdiğim bir karakterdi ve boşluğu hissedilecek.
Şu konuda sana katılıyorum: Dizi eski tadı vermiyor, ama bunu "Dizi artık kötü, tatsız!" anlamında söylemiyorum. Dizinin kurgusunu, bölümlerini yazan kişiler değiştikçe dizinin havası da değişti ister istemez. Ama hala izletiyor, sürem arası verdiğinde özlediğim-gelmiş mi yeni bölüm diye baktığım tek dizi. Çünkü tekçe SPN olduğu için izliyoruz diziyi. O töz, o ruh için izliyoruz. Dean ve Sam'i sevdiğimiz için, adeta onlarla birlikte seyahat ediyormuş gibi hissettiğimiz için izliyoruz. Crowley'yi Crowley olduğu için keza Cass'i de öyle. Dizi ekibi de bunun farkında ki "Oyuncular istediği sürece dizi devam edecek" diye açıklama yaptı adamlar ki biz de diziyi sırf o çerçeve için izlediğimize göre bu dizi daha birkaç sürem daha gider.

Ben bir diziden sıkıldığım zaman bir daha izlemiyorum veya ara veriyorum.Sende öyle yap kardeş.
Ama bana göre bitmesin kardeşim bu dizi hiç :)
Cuma akşamları alırım biramı oturur izlerim,keyif alırım ne güzel.

Seviyorum da şu karakterlerin ölümü olsun ya bu diziyi izlerken heyecanlanıp bölümün bittiğinde üzülme hissi..onu hiçbir dizi yaşatmadı bana ondan bitsin istiyorum çok bağımlısıyım :D

Katılmıyorum, Lucifer'ın oğlu geldikten sonra dizi yine eski günlerne döndü, çocuk yeni bir soluk getirdi diziye

kesinlikle katılmıyorum. 13.sezon mükemmel başladı, eğer bitireceklerselerdi 9da bitirmelilerdi. bu saatten sonra dizi nereye gider bilmiyorum ama şu an gayet harika gidiyor.

İzleme kardeş o zaman silahla izleten mi var. Şimdi tüm SPN senaristleri yönetmenleri toplanıp senin bu yazını okuyacak cünup böyle dediyse kesin bitirmeliyiz diyecek sen meraklanma.

Her bölümü normal bir dizinin finali gibi heyecan yaratıyor ve çok güzel geçiyor-du. Katılıyorum, ancak boku çıkmıştı bence de ve 10. sezondan ileriye gidemedim. Şeytan o kadar çok çıkmıyordur cehennemden :D

Silahla izleten yok seviyorum da.Final verilmesi gereken 5.sezon sonu 11.sezon sonu ve şimdiki 13.sezonun sonu olmalı çünkü konu şimdilik gayet iyi.Dizi neredeyse 13 senedir var ve akıllarda arka sokaklar gibi bitip geri gelecek kaynatma dizisi olarak ergen dizisi olarak görülmemeli ondan dolayı düzgün bitirlsin isityorum zaten 14.SEZON FİNAK VERECEKLER bunu biliyorum

O degil diziye simdi baslayacaklara allah sabır versin izle izle bitmez ben sevdigim sahneleri izlemeyi severim yemek felan yerken ama bu dizide sevdigim sahneleri bulamıyorum :(

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık