"geçmemize izin ver yoksa kendimi vururum!" -doctor who

Supernatural tartışma forumu

yeni konu aç BAKIN BİR

Çok korkunçlu bir dizi mi öyleyse başlamayım ama değilse başlıyım bide biraz spoi ile karışık içerik alabilirim

ruh avlıyorlar dizide elbette korku sahneleri var :D

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Öyle korkunç bi dizi deil.İlk başta hayaletler, ruhlar, filan var bildiğin normal insanlar oynuyo yani aşırı makyajla korkunçlaştırma falan yok öyle.Sonra sezonlar ilerledikçe şeytanlar melekler filan çıkıyo ama yine insanlar oynuyo ( şeytan veya melek insan bedeninin içine giriyo ) yani korkunç deil bence kesinlikle. Sadece gerilimli işte iki kardeş çözebilicekler mi problemi diye.Yani ben bu dizi için çok da fazla korku nun ''k'' si bile yok diyebilirim :) Ayrıca öneriyorum :D

ilk bir iki bölüm korkunç gelebilir ama gece uyutmayacak kadar değil sadece çok ani sahneler var irkilebilirsin yoksa ben 10. sezondayım artık hiç korkmuyorum hahahha

İlk sezonlar korkabilirsin ama özellikle birinci sezona "Bloody Mary" bölümüne vs dayanabilirsen kalan sezonlar o kadar korkunç değil. Korkudan çok fantastik bölümüne yöneliyorlar. Mitolojilere dalıyorlar. Ama ben kana dayanamam dersen yine önermem. Bol bol kandır organdır kol kopmasıdır vs var yani.

Hepsini bir kenara bırakırsan çok güzel bir dizi pişman olacağını düşünmüyorum.

Ben diziye başlamadan önce "İlk bölümden çok korktum yarısında bıraktım. Ölüyorum sandım." vs yorumlar aldım. Bir gece yatılı misafirlikte sinirlendim ve saat gece 11 civarı açıp ilk bölümü izledim. Ben korkudan ölünecek sahneyi beklerken bi baktım bölüm bitti. Yani öyle pek korkunç bölüm yok. Belki değişik yaratıkları avladıkları bölümlerden etkilenebilirsin. Mesela 11 sezon boyunca öyle etkilendiğim 2x18 vardı. Gece izlemiştim ve odamın penceresinden ağaç dalları görünüyordu. İzleyince ne demek istediğimi anlarsın. Lafı daha da uzatmadan herkesin bir şeylerden korkma derecesi farklıdır. Ayrıca diziye korku diye başlarsın ama o seni drama ve komediye boğar.

korku değilde komedi tarzı macera :D inan bana karakterleriu görünce korksan bile anında gülebiliyosun :D

Korkulucak tarzda bi dizi değil komedi , macera tarzında yani severmisin bilmem ama ilk sezonu izleyip sıkılıp bırakabilirsin diye söylüyorum bırakma devam et başları sıkıcı ama ileriki sezonlarda bayağı güzel şeyler oluyo :D

ilk iki sezon korka korka izlemiştim sonra hiç korkmamaya başladım. Şu an 10. sezondayım ama ara ara arkaya dönüş veya birden yakalanış sahnelerinde bir ürperti geliyor. Ama yine de keyif alıyorum böyle ürpermekten

korkunçluk tan ne kast ettiğine bağlı :D

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık