"herkes biraz yalnızdır... en zenginin bile fakirliğidir yalnızlık... -leyla ile mecnun

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > başlamalı mıyım

yeni konu aç başlamalı mıyım

ya bu diziyi çok merak ediyorum güzel falan da diyorlar ama korkunç mu pek emin olamadım ne yapayım sizce

Korku kategorisine giriyor ama çok korkunç olduğunu düşünmüyorum daha çok macera bence kesinlikle başlamalısın :)

Korku ögeleri de var, ben gece izleyince tırsıyordum biraz :D Başla bence ama 5. sezonda bırak.

bence korkulacak hiçbirşey yok, zaten Müslümanlar olarak inandığımız gerçek olduğunu bildiğimiz varlıklar belli, yaratıkların gerçek olmadığını da biliyoruz :D bu dizide daha çok Amerikanların inanışları tarzında gözlemleyeceksin olayları, bence yinede çok güzel yeri geliyor 6-7 bölüm arka arkaya izliyorum şuan 10.sezon'u bitirmek üzereyim ben, ilk 5 sezona kadar her bölümde farklı farklı yaratıklar göreceksin, 5.sezondan sonra daha çok melekler ve şeytanlar olacak ,evet inişli çıkışlı bölümleri tabiki oldu ama 12.sezonu onay almış bir dizide sürekli efsane bölümler bekleme yani,bu haliylebile mükemmel bence, ben kesinlikle tavsiye ederim , hem diğer diziler gibi her sahnede kötü ögeler yok, sürekli gözünü kapatmakzorunda kalmıyorsun :d evet söyleyeceklerim bu kadar galiba :D

bence kısaca başlamalısın ilk bölümlede korkuyosun sonra düzeliyo korkunu yeniyosun alışıyosun

korkulacak bir şey yok veledmisiniz ya asdasdasd bazen scooby dooya dönüyor

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık