"ben hariç herkes salak." -homer simpson

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > Başlanmalı mı?

yeni konu aç Başlanmalı mı?

Sizce başlamalı mıyım ? Sarıyor mu?

kesinlikle sarıyor

durman hata hemen başla

İlk Sezon'da bazı yerleri sıkıyor fakat izledikçe izleyesin gelecektir.Şahsen ben 1-2 Aydır İzliyorum 6.Sezona Geldim.

oo daha izlemedin mi ayrıca yukardaki arkadaş ilk sezonun sıktığına kesinliklikle atılmıyorum o bölümlerim çok ayrı bir keyfi vardı

Açıkcası ben sıkıcı olabilir demek istemiştim kendi görüşümü yazdım.O Sıkılırmı Sıkılmazmı bilemem sonuçta herkesin kendine göre bir keyfi var. :)

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

ben şu an 7. sezondayım, mikemmel bir dizi. Kısaca dizinin kendimce bir analizini yapayım.(spoiler yazdığım yerler diziden aldığın zevki fazla etkilemez istersen okuyabilirsin):

1. sezon ilk bölümler, eğer başlarsan ilk başta dizi biraz korkunç gelebilir ama sonra alışırsın merak etme. Bu sezonda hep hayalet veya canavar var ve bu sezon diğer sezonlar için de önemli. Eğer eskiden bahsedelim derlerse direk 1. sezondan bahsediyorlar veya flashback yapıyorlar. Sezon finali müthiş.
2. sezon da tıpkı 1. sezon gibi hayalet/canavar ağırlıklı. Ama hatırladığım kadarıyla bu sezonda ruhlara ve şeytanlara hafif bir giriş yapıyorlar.(spoiler: Meg bu sezonda ortaya çıkıyor ve onun olduğu bölümler gerçekten iyi.
3. sezonda artık iyice şeytan olaylarına başlıyorlar. Bela Talbot 'un en aktif olduğu sezon ve baya eğlenceli bölümler var. Winchester'ın şeytan anlaşmasıyla ilgileniyorlar bütün sezon ama gayet güxel.(spoiler: John artık olmadığı için Bobby görevde. Ruby de var)
4. sezonda büyük medyum ve psişik Pamela var. Kendisini çok sevrim. Ayrıca yakışıklı meleğimiz Castiel de işin içinde. Artık dizide şeytanlar melekler ve Winchesterlar var! Sezonda Lucifer olayı da işin içinde. Lucifer uyanmasın diye herkes uğraşıyor. Bütün favori karakterlerimin bir arada olduğu bie sezon ve dolayısıyla en sevdiğim replikler de bu sezonda! Çok kaliteli bir sezondur bu arada.(spoiler: dean ve sam in bir ara ayrılması kötü oldu ama ayrılmaları bile güzeldi. Ağır Spoiler OKuma bence: Ruby tam bir bitch)
5. sezon sanırım 4 le eşit bir sezon çünkü en sevdiğim sahneler burada da var. 5. sezonda daha çok lucifer ı geri göndermeye çalışıyorlar. Bu arada bu sezonun sezon finalinde kalp fıtığı geçirdim. (kalp fıtığı diye bir şey yok) Çok güzel ve anlamlı bir sezon! Zaten normalde final olacaktı ama son anda çevirdiler ve son sahneyi eklediler. Yine de mükemel bir sezon izlenmesi gerek!
6. sezon hepimizin bildiği gibi dünyanın en gereksiz sezonu. 5 de bitirmeleri gerekiyordu ama yine de izlenilebilir bir sezon. 6 da baya sır yapmaya çalışmışlar ama sırrı bilen ve saklayan tarafta tutumuşlar o yüzden bir şeyi öğrenme hissine kapılamadım. Purgatory yani araf da işin içine giriyor yani doğal olarak canavrlar daha fazla karşımızda bu sezon. Canavarların annesi Eve de huzurlarınızda. (dean ve sam için artık şeytanlar çok küçük işler ve onlarla çok kolay uğraşıyorlar)
7. sezon yani şu an olduğum sezon, gayet güzel gidiyor. Tek sıkıntı Castiel onun da geleceğini umuyorum.

son söz olarak ben bu diziden çok şey öğrendim yani gerçekten öğrendim. Kesinlikle bu yazıyı yazmama değecek bir dizi ve daha fazla uğraşmaya değer. Dizi güzel öneririm !

Wow @aybalaesmer99 içimdeki supernatural izleme hissini uyandırdın :D sağol başlamayı deneyeceğim.

Sağolun arkadaşlar, izlemeye başlayacağım. :D :D

Başla ve arkana bakma evlat

Yıl olmuş 2016 başlamamanız hata.

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık