"hayvanlar gibi dövüşürsek, hayvanlar gibi ölürüz." -doctor who

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > Dean İn şeytan olması (Olsılık spoiler)

yeni konu aç Dean İn şeytan olması (Olsılık spoiler)

Dean bence şeytan oacagı daha önceden elliydi çünkü 3-4 sezonda aynada kendısını şeytan olarak gördü ve aynadaki Dean ''Gelecegin bu bundan kaçamazsın Her yolun sonu bu hale çıkıcak'' diyordu
Gördügümüz gibi Dean şeytan oldu

Bende lusifer le melek o çukurdan çıkcıak kardeşleride ve 1 bedende 1 şeytan 1 melek olucak belli bir sure çünkü o beden kesin notr beden diye çıakrtıcaklar piyasaya :)

Sam kesinlikle şeytan olucak orası kesın çünkü dean melek e evet ddicegi sırada öldürdügü bir melek şunları demişti

''Tanrının emrileri deyişmez zamanı hiç deyişmez muhakkak kıyamet kopacak''
Demişti ve bence Diznin sonu (busezon olucagını sanmıyorum 11sezon çıkabilir yada bu sezon son olabilir)
Lusıfer le mıchel kuyudan çıkar wınchester kardeşle birlikte 2 si bir bedene girer ve sam i esir alıp zorla evet dedirticek

insanların şeytana dönüşmesini sağlayan ilaç igne hstalık yeniden çıakrtıcak bunu crowlenın annesı başarıcak

Ölüm yeniden orta çıkıcak insanlıgın büyük bir kısmı yok olucak ancak ölüm şeytanla yani lüsüfer ile dövüşe bilir belki

kabilin mührü dean den gidicek çünkü geecekte dean in kardeşini öldürdügünde kolunda hiçbir iz yoktu...!

Beyler bayanlar sizlerde tahminlerinizi yazabilirsiniz :)

başlığı dean olarak değiştir bence, spoiler yiyen olabilir

Ben Supernaturale başlayalı 2 hafta oldu, ve şu başlıkla bu bilgileri paylaştığın için kulaklarını çınlatıyorum... Başlığı değiştir, son sezona henüz gelemeyen başkalarının hevesi kaçmasın bari...

***Dean İn şeytan olması (Olsılık spoiler)***
Başlıgı tamamen okuyormusunuz görmüyormusunuz ?

Başlık ve yorum nasıl Edid leniyor tam bilmiyorum bilen yazsın :)

bu arada başlıgı tamamen okduuktan sonra yorumu okumanıza gerek yok spoiler yazıyorum zaten orada :)

O nasıl başık ya, daha 2. sezondayız .. Size konu açtırmamak lazım

Arkadaş spoiler diye başlıkta belirtmiş suç sizde direk dalıyorsunuz konuya

SheySii senin gibilere 2 göz ve 1 beyin lazım

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Mantığın efsaneymiş dostum . Olası Spoiler diye yazınca Spoiler olduğunu garantilemiş oluyorsun . Bari Başlığı Dean(Olası Spoiler) diye değiştir de başkaları spoiler yemesin

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık