"+telefon çalıyor. -çılgın bir fikrim var anne. aç!" -the big bang theory

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > Diziye Yeni Başlayanlara Tavsiye

yeni konu aç Diziye Yeni Başlayanlara Tavsiye

-İlk 5 sezonu izleyin sonra direk 11.sezondan devam edin(bana güvenin aradaki sezonlar güzel gibi gelsede söylediğim sezonların yanında çöp)

şimdi ben bu diziyi 1x5 kadar izledim ama devam edemiyorum sence ne yapmalıyım cünupias? 11.sezon gorünce içimden devam etmek gelmiyor!

gittiği yere kadar izle amacın diziyi bitirmek olmasın eğlenmek olsun. zaten dizi 15. bölümden sonra falan iyice rayında oturuyo bu tarz seviyosan gerisi gelir @BOZKURT AşKı

arkadaş iyi saçmalamış 5ci sezondan sonrada iyi olaylar dönüyor gelip giden karakterler geçmişe dönük anılar yeni mekanlara geçiş bunları kaçırırsınız benim ilk yabancı dizilerimden olan supernatural tüm sezonlarını izlemiş bir olarak kesinlikle bazı sezonları izlememzlik yapmayın iyi seyirler.

İki başlık açmış arkadaş burayada yazayım dedim.
Arkadaşlar çöp falan değil alakası yok kesinlikle izleyin, efsane bölümleri, karakterleri kaçırmayın. İnanmayın böyle saçma sapan yazılarada.
Madem fikrini belirtmek istiyorsun git yorum yaz kardeşim, yok yeni gelenlere tavsiyeler falan. Kimsin sende tavsiye vereceksin. Madem senin zevkine uymuyor sezonlar herkesin zevkinede uymayacak değil ki uyuyorda bu kadar büyük bir fan kitlesi var.

kesinlikle izleyin .çünkü izlediğiniz en efsane dizi olacaktır.işin içine melekler,karaknlık,baş melekler,tanrı,şeytanlar,cehennemin kıralı,en güçlü cadılar,elçiler giriyor özellilke 5.SEZONDA İTİBAREN.kesinlike izleyin

Dizinin 5 senesini kesmek kadar saçma bir düşünce olamaz. Yeni başlayanlar eğlencesine baksın dizi zaten kendini izlettiyor. Nasıl biz izlediysek konu sahibi bile izlemişse siz de izleyin. Aksine en çok zevk aldığım sezonlardan biridir 8. sezon. Bu zevkinixe bağlı oturun izleyin

hayır dinlemeyin arkadaşı .. izlenir diger bölümlerde !

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Salak salak konuşanlar olmuş bu benim fikrimdir,kim olduğumu sorarsanız 10 sezonu devirmiş 11.sezonun ortalarında olan spn hayranı biriyim bana ahkam kesmeyin gençler nedenlerimi sıralayım;

-6.sezon gelmiş geçmiş en berbat sezondur 5 efsane sezonun üstüne öyle bir sezon yapılmaz, 7 de konu buldular derken bobby öldü 8 de konu biraz daha açıldı ama ilk 5 sezon gibi değildi metatronun girmesi falan sezon finali güzeldi,9.sezon cain reyisin olması efsaneydi sezon finali deanin şeytan olması falan 10.sezon rowenanın gelmesi muhteşemdi 11 fevkalade muhteşemdi

-Kevin kadar salak gereksiz bir karakter yoktu çok özlenecek yanı yoktu

-Kaç kere cehenneme gittiler,cehennem kralı kankalarıydı,babalarını çıkarttırmadılar cehennemden neden böyle bir saçmalık var?John olsaydı dizi ne kadar değişik ve ilginç olabilirdi ya da onun babası Henry olsaydı?

-Bobby bozuk tv ekranı gibi cennetten gelip yardım edip 2 kulhu 1 elham alıp cennete geri gidiyor artık dizide bir gereği kalmadı gelicekse gelsin gelmicekse cennette kalsın

-Kaç yüz tane melek öldü hala melekler bitmedi castiel trilyon penta attı hala melek geliyor

-Metatron kadar gereksiz sinir bozucu bir melek ne kadar zeki olursa olsun her durumdan nasıl paçayı sıyırıyor?

-Michael ve Lucifer neden daha sık dizide yok

-Gabriel geri gelsin şakalarını özledim... ,

-10.sezonun başlarını crowleynin anasıyla harcamaları aptalcaydı ama sonlara doğru kabilin mührüyle uğraşmaları güzeldi

-Daha çok sayılır ama artık yoruldum mk son olarak özet geçiyim;

Özet:Dizi den sıkılmam derseniz izleyin ben şahsen bazı yerlerde sıkıldım hatta 8.sezonda 2. ya da 3. bölümde 1 ay bıraktım diziyi sinirden, daha sonra tekrar başladım değdi mi değdi ama o 5 ten sonraki 3 sezon geçmek bilmedi beklenenin yapılması istenenin aşağısındaydı ellerindeki her dini malzemeyi kullandılar bazı yerlerde güzel bazı yerlerde alakasız saçma sapan bölümler yaparak o dini motifleri bok ettiler onun dışında onlarda bölüm izlenebilir

BozkurtAşkı kardeşim 1x05 ten itibaren sıkılmaya başladıysan kendini zorla bu dizi breaking bad gibi sıkıcı değil sezon finalinden itibaren hareketleniyor özellikle 3.sezon 4.sezon 5.sezon efsane izlemeye en değecek sezonlar izlemeye devam et 6 7 8 seni bayıcak onu da izle geç (ben dedim diye 5 sezondan 11 sezona geçer memnun olmazsın bide yapma öyle bir şey) 9 da biraz değişiyor konu , idare eder onuda izle geç 10 hele ki 11 efsaneye devam

Dizinin teması bu (genel olarak hristiyanlık dinine bağlı olaylar), yazarlar bunu yazmışlar ve büyük bir beğeniyle izleyici kitlesi var. Madem sen sevmiyorsun izleme kardeş. Buraya gelip diziye nefret yağdırıp dizi hakkında yorum yapacağına git forumdan diziyide bırak bu kadar basit

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık